Tanácsot szeretnék kérni, mert ez elég rosszul esik, valaki?
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok egyetemre járok, rendszeresen kondizom és szerencsére elég jól meg is látszik rajtam. Azért szeretnék tanácsot kérni mert a régi középsulis haverjaim/barátaim (akikkel megszűnt minden kapcsolatom, de nem azért mert én akartam, egyszerűen elfelejtettek, annyi sem volt valamelyikben, h facen rámírjon) ismét kapcsolatban akarnak velem lépni, de eléggé látványosan. Kamasz koromban vékony pattanásos gyerek voltamde egyetem alatt eléggé szépen sikerült kigyúrnom magam (önbizalomhiány miatt keztem el) SZóval szerintem azért akarnak megint jó viszonyba lenni velem mert már megütöm azt a szintet, h érdemes legyen velem haverkodniuk megint. Nekem ez nagyon rosszul esik mert, ha annyira akarták volna akkor megmarad a kapcsolat. Mit tegyek? Haverkodjak velük?2014. dec. 29. 09:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezt így nem lehet tudni. Nekem is volt olyan legjobb barátom középsuliból akivel utána 2 évig nem dumáltunk, majd egyszer összefutottunk és voala. Pedig én nem változtam semmit.
2/4 A kérdező kommentje:
Remélem átment amit leírtam, van értelme olyan emberekkel újra felvenni a kapcsolatot akik sokáig levegőnek néztek?
2014. dec. 29. 09:38
3/4 anonim válasza:
Először is, szerintem eltévesztetted a témát.
De mint említetted... SZERINTED! Azaz nem biztos, hogy így is van...
Amúgy meg nem hiszem hogy lábnyomot hagynál a lelki világukban, ha azt mondod bocsi nem érek rá. Szerintem túlélik nélküled is eme kegyetlen világot. Tehát ne úgy tekints erre, mintha azért vették volna fel veled a kapcsolatot mert feltétlenül szükségük van arra, hogy a barátjuk légy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!