Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerlek adjatok valami tanacsot mert ugy erzem megorulok. En latom rosszul az egeszet?
Figyelt kérdés
Arrol lenne szo hogy a baratommal 4 eve vagyunk egyutt.Masfel evig nagyon jol elvoltunk se veszekedes semmi,es utanna jott az hogy o megcsalt,onnan az egesz kapcsolatunk mas fordulatot vett.....veszekedes veszedes hatan es igy ment egy egesz nyar mig szakitottunk kb 3 honapig......ugymond "kieltuk" magunkat.A lenyeg az hogy megint osszejottunk kb 1 eve es mostanaban kezdodik elejetol az egesz veszekedes.Reszben ugy erzem miattam mert ha nekem mondjuk valami nem tetszik en megmondom neki....most nem ugy ertem hogy minden aprosagert hisztizek,csak valahogy ha felhozom neki azt ami zavar akkor kesz vege a vilagnak kiborul a bili es jon a veszekedes.Az is igaz hogy amiota megcsalt feltekenyebb vagyok de meg igy se mondok neki semmit ha pl elmegy bulizni,vagy mas lanyokkal beszel,viszont megjegyeztem hogy az nem nagyon esik jol hogy meg mindig beszel az egyik lannyal akivel ugymond flortolt mig mi szakitva voltunk.....es akkor megint jott a veszekedes meg elkezdett velem kiabalni meg hasonlok.A multkor kerdeztem is tole hogy neki nem esne rosszul ha en is igy flortolgetnek fiukkal?es az volt a valasza hogy nem ot nem erdekli....azzal beszelek es azt beszelek akivel es amit akarok.Ugy erzem hogy csak engem erdekel az egesz....valahogy latom rajta hogy leszarja,viszont ha szakitasrol van szo akkor azt mondja hogy o nem akar,meg ramfogja hogy megint felhoztam es biztos en akarok.Nem tudom mit tegyek en szeretem de valahogy sokszor olyan nemerdeklem-nek tunik,es mindig magamat erzem hibasnak amiert meg akarom beszelni a problemakat mert ugy erzem megint miattam veszekszunk.Nem tudom mit tegyek hogy jobb legyen esetleg valami tanacs?2013. aug. 27. 22:50
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben dobnám. Mert szerintem ez sosem fog véget érni, és csak boldogtalan lennél mellette hosszú távon.
És szerintem már régen nem tudsz benne úgy igazán megbízni!
2/2 viktor123456 válasza:
Lapátold.
Egy másik kapcsolatban sem leszel boldog sosem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!