Tanacsot szeretnek kerni surgosen?
Figyelt kérdés
Szoval van egy fiu akivel nyaron ismerkedtem meg parszor elhivott talizni de aztan lemondta es volt h nem is irt utana de aztan ilyen egy honaponta ram ir de aztan?meg van amire nem is ir vissza es elegem lett leakarom neki irni h akkor most hogy van ez az egesz meg egyaltalan mit akar/akart (csak 17 eves) de nem ilyen undaritoan meg nem is akarok bunko lenni annyire szoval otlet kene h irjam,valaki segitene megfogalmazni?2014. dec. 22. 19:41
1/3 anonim válasza:
még kisfiú nem foglalkozz vele inkább
2/3 anonim válasza:
Csak írd. Add ki magadból. Az őszinteség mindig jobb. Neki is, neked is. Talán a válaszából rájössz, hogy egy f.aszfej és nem érdemes vele foglalkozni, de talán tovább eszed magad rajta. Csak írd le, amit érzel, gondolsz, én azt mondom. Legjobb lenne, ha elővennél egy papírt és egy ceruzát és mindent, ami fejedben van, leírnád. Aztán azt elolvasva, többször átolvasva te is jobban érted majd saját magad is és őt is.
3/3 A kérdező kommentje:
Pont ezt csinaltam megmondtam neki mindent kiderult h nem akart semmit szoval mind1 is..
M
2014. dec. 22. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!