Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tanácsot szeretnék kérni! (? )

Tanácsot szeretnék kérni! (? )

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy van egy lány a suliba egy évfolyammal alattam jár (én most vagyok végzős). Szimpatikusnak találom és szeretném megismerni,(de nem feltétlenül kapcsolat céljából). Ma bent volt az osztályunkban egy másik osztálytársával,épp árultak valamit. Odamentem,megkérdeztem,mit árulnak( mintha nem tudtam volna :D),de valahogy nem adta magát a helyzet,hogy beszéljek vele ilyesmiről is.

Nem vagyok otthon ebben a témában,ezért gondoltam segítségért folyamodom.

Jelöljem be facebookon? Mit írjak neki,miért jelöltem be? (De szerintem ez nem a legmegfelelőbb módja az ilyennek)

Vagy hívjam meg egy kapucsínóra a suli büféjében? Esetleg egyik délután valahová?(Ezt már lehet, hogy túl rámenősnek találná)

Ahogy már írtam,tanácsot szeretnék kérni. Tapasztalatok jöhetnek.

De lányok véleménye is érdekelne,mi az,ami nektek egy ilyen helyzetben bejön/tetszik.

Előre is köszönöm!

2014. nov. 21. 13:38
 1/4 A kérdező kommentje:
*suliban
2014. nov. 21. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
nem kell bejelölni..egyszerűen csak beszélgess vele sokat :)
2014. nov. 21. 14:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Az rendben,hogy beszélgessek vele,de mégsem mehetek oda úgy,hogy "szia, nagyon szimpi vagy és szívesen megismernélek." Vagy igen?
2014. nov. 21. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért ne? Csak ne olyankor, amikor millió barátnő nyüzsög körülötte...
2014. nov. 23. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!