Hogy lehetnek barátaim? Hogy fogadnának el, mért gyűlöl mindenki? Hogy fogadjam el magam? Rettegek az emberektől.16L
Anya és apa mindig bántott szavakkal , apa volt hogy meg is vert. Mikor kicsi voltam mindig szidtak hogy béna vagyok, csúnya , a barátnőimhez hasonlítottak, hogy ők milyen szépek, okosak, ügyesek. Elkezdtem őket utánozni , ezért az iskolában kiközösítettek , vagy mert a gyengébbet könnyebb bántani. Nem voltam az a tipikus széplány 6.-7. ben mikor ez már számított. Volt hogy hívtak akkor még barátnők a játszótérre vagy a másikhoz , anya előttük mindig elengedett de mikor haza értem leszidott hogy mért akarok menni. Mindig az volt hogy nem csinálhatok semmi mert meg fogok bukni ( akkor elhittem, de emlékszem 3-asnál rosszabb nem voltam semmiből se) tanuljak-tanuljak mindig ez ment, bár kikérdezni nem kérdezték ki, ha nem értettem hülye vagy.
Általánost váltottam 8.ra hát ott sem volt jobb . Akivel jóba lettem lány mindig lehúzott csúnya vagy, béna, dagadt (ő azért jóval nagyobb darab volt nálam, én 154cm vel és 41-2 kilóval már csak nem, bár úgy érzem,éreztem)
Lehet én vagyok ennyire béna ember , de mindenhol csak bántanak .
Hogy lehetnének barátaim? Én is szeretnék bulizni de nem merek, és nincs is kivel.
Hogy tudok barátokat szerezni .
Nem vagyok az a tipikus szép, szép hajú , csinos lány. Aránytalan vagyok csúnya rövid hajjal.
Nincs stílusom, nem tudok öltözködni sem.
Lehet nem értitek hogy mit írok, sajnálom.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!