Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy alacsony, ronda és aggszűz...

Egy alacsony, ronda és aggszűz srác miért nem kell egy lánynak sem? Miért csak elutasítások sorát kapom, annak ellenére, hogy magabiztosan kezdeményezek és önbizalmam is van?

Figyelt kérdés

2015. jan. 31. 08:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
23%
Kedves kérdező.. Nem szeretném elvenni a kedved, de nem szeretnék butaságot sem írni.. A helyzet az, hogy, aki külsőleg nem néz ki jól, mint te meg én, az akármit csinálhat sosem lesz sikere egyetlen egy lánynál sem... Eddig csak egyszer volt kapcsolatom, de csak 2-hétig tartott, ebből összesen 4X találkoztunk.. A szakításnak az oka, állítólag az volt, hogy túl unalmas vagyok... Aztán volt még 4-lány, akiket nagy nehezen randira tudtam hívni, de a találkozás után letiltottak és letöröltek minden közösségi oldalamon... Egyértelmű, hogy a külsőm miatt tiltottak, hiszen jól érezték magukat velem.. Egy hullámhosszon voltam ezekkel a lányokkal, de sajnos nem tetszettem nekik... Egyszerűen annyira ronda vagyok, hogy egy lány sem szeretne tőlem semmit.. A legjobb esetben is csak barátnak könyvelnek el.. :( 18/F
2015. febr. 1. 15:07
 22/24 anonim ***** válasza:

"magabiztosan kezdeményezek és önbizalmam is van"

"ronda srác vagyok, nem kellek senkinek"

Ez a két érzés/vélekedés nyilvánvalóan teljesen kizárja egymást. Amit te magabiztosságnak vélsz, az alighanem csak csak erőltetett, erőszakos nyomulás. Az erőszakosan nyomuló szerencsétlen lúzer pedig a lehető legrosszabb kombináció egy nő számára.

2015. febr. 1. 16:07
 23/24 A kérdező kommentje:
22: Szerinted egyszerre jelen lehet a két érzés. Nyilván nem. Olyan, mint a hullámvasút. Nagy nehezen felépítem magamban az önbizalmat és a hitet, hogy magabiztosan tudjak kezdeményezni, de ez aztán újra elvesztem a visszautasítások végeláthatatlan tengerében. MOst megint próbálom összeszedni magam, de jelenleg még úgy érzem, hogy soha sem fogok senkinek sem kelleni, hiszen eddig sem kellettem senkinek sem.
2015. febr. 1. 16:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Küldj már egy képet, légyszi! Ennyire senki sem lehet ronda...
2015. febr. 6. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!