Magas lányok! Alacsonyabb pasival összejönnétek? Alábbiakban részletezem.
Egyszerűen csak a magas lányok vonzanak. 173cm magas vagyok, és akik nekem bejönnek mind legalább egy fél fejjel magasabbak. de van egy lány aki szerintem 190cm is van, hát odavagyok érte. Olyan vonzó, hogy ha közös előadáson vagyunk, nem is nagyon tudok másra koncentrálni. Amúgy kicsit magasabb 1-2 cm, barátnőm volt már, egyébként kifejezetten népszerű vagyok a csoporttársaim körében is, sok labda pattog, csak le kéne ütnöm, én meg sem merem közelíteni ezt a lányt.
Nem ciki, hogyha bepróbálkozok? Van egy szintén magas ismerósöm, akitől annó mindig azt hallottam, hogy miért nincs egy olyan magas fiú végre, mint ő, meg arra vágyna, hogy végre valakire felnézhessen,így eléggé elmendt a bátorságom is. Akkor nekem volt barátnőm, de az a kapcsolat már a végét járta, de ez a magas lány is tetszett, mire szabad lettem, meg talált egy magas fiút. :(
Tegyük fel stimmel a kémia, méretek az ágyban hibátlanok, és intellektuállisan is passzoltok, ti felvállalnátok egy alacsonyabb pasit?
Kikérem magamnak, hogy egy 180 centis lányhoz képest hozzám "lejjebb kell adni az igényeknek". Remélem szó szerint értetted a lejjebbet, nem átvitt értelemben. :)
A 163 centis csajszi.
170 cm magas lány vagyok és nem jönnék össze 173cm-s fiúval. Pl. a téli cipőimen egytől-egyik van pár cm sarok és zavar, ha ugyanolyan magas velem egy srác.
L20
En 178cm korul vagyok baratom 173cm 17honapja jarunk es nekem semmi bajom vele hogy kisebb. Ha teged nemzavar...sott szereted akkor hajra.
14 eves vagyok baratom pedig 15:)
Sajnálom, de engem zavarna :/
Én is a magas pasik után áhítozó lányok csapatát erősítem :/
De egyébként megpróbálkozhatnál a 190 cm-s lánynál, szegénynek sem könnyű a párkeresés, ugyanis a legtöbb fiú azt szereti ha alacsonyabb nála a barátnője. Tehát lehet hogy a lány örülni fog neki h végre talál valakit, akit nem zavar, h nem alacsonyabb nála, sőt, ez még tetszik is neki. :)
Engem nem zavar :) Eddig mindig olyan srácok iránt éreztem többet akik egy picit alacsonyabbak voltak(1-3cm)..Pedig nálam nem nehéz magasabbnak lenni :DD (162cm vagyok) Szerintem,nyugodtan próbáld meg,nem sok veszteni valód van
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!