Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy alacsony, ronda és aggszűz...

Egy alacsony, ronda és aggszűz srác miért nem kell egy lánynak sem? Miért csak elutasítások sorát kapom, annak ellenére, hogy magabiztosan kezdeményezek és önbizalmam is van?

Figyelt kérdés

2015. jan. 31. 08:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%

A válasz az első mondat elején van...

a magabiztosság nem sokat számít ha ocsmány vagy

2015. jan. 31. 09:01
 2/24 anonim ***** válasza:
56%
A leírásodból látom, hogy az önbizalmad nulla. Mi nők hogy is mondjam....félünk az ilyen fiúktól, mert sokszor bunkók és lenézik a nőket, ezzel orvosolva a kapcsolati frusztrációjukat.
2015. jan. 31. 09:02
 3/24 A kérdező kommentje:
2: Mint írtam, van önbizalmam, de vannak tények, amiket nem lehet változtatni. Ha azt írnám, átlagos magasságú, helye srác vagyok, akinek meg még tapasztalata is van a lányoknál az egyértelműen hazugság lenne. Élőben látszik amúgy, mert úgy azonnal látják, hogy nézek ki, nem is állnak szóba velem, hiába közeledek normálisan vagy kedvesen. Neten ismerkedve is kiderülne az első képküldésnél.
2015. jan. 31. 09:09
 4/24 anonim ***** válasza:
21%
Én mindig szkeptikus voltam az ilyen kérdéseket illetően. Nem leszek álszent, küldött már nekem olyan srác képet, aki nem tetszett, nem mondom, hogy kifejezetten csúnya volt inkább nekem nem tetszett. De olyat még nem láttam, hogy menthetetlenül ronda.
2015. jan. 31. 09:12
 5/24 anonim ***** válasza:
58%

Ja persze mert a nagyarcok meg a kedvesség mintaképei...

A Zord valóság maga!

[link]

2015. jan. 31. 09:13
 6/24 anonim válasza:
23%
Mert alacsony vagy és ronda... én úgy vagyok vele, hogy mindenki szép, ha igényesen öltözködik és a stílusának megfelelően választja a ruhadarabjait. Mert de! A ruha teszi a mai világban az embert. És szerintem egy jó hajviselet sem árthat neked és akkor eljárhatsz még edzeni és minden jó lesz :)
2015. jan. 31. 09:16
 7/24 anonim ***** válasza:
52%
tegyél ki képet
2015. jan. 31. 09:17
 8/24 anonim válasza:
inkább ne.. :)
2015. jan. 31. 09:22
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem teszek ki képet, mert "még valaki szívinfarktust kapna". Azért raktam idézőjelbe, mert egy lány mondta nekem, akinek küldtem képet ismerkedés során, hogy a fenti ok miatt soha többé, senkinek ne küldjek képet, mert szinte kimeríti a gondatlan veszélyeztetés fogalmát.
2015. jan. 31. 09:28
 10/24 anonim ***** válasza:
59%

Megértelek. Én sem tudok barátnőt szerezni. Nem olyan egyszerű dolog, mint ahogyan azt néhányan gondolják.

Jóképűként könnyű mondani, hogy csak próbálkozni kell.

2015. jan. 31. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!