Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy alacsony, ronda és aggszűz...

Egy alacsony, ronda és aggszűz srác miért nem kell egy lánynak sem? Miért csak elutasítások sorát kapom, annak ellenére, hogy magabiztosan kezdeményezek és önbizalmam is van?

Figyelt kérdés

2015. jan. 31. 08:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%
Mert alacsony, ronda és aggszűz. Ezek a legfőbb kizáró okok minden lánynál.
2015. jan. 31. 09:32
 12/24 anonim ***** válasza:
57%

Nyilvánvalóan nincs önbizalmad. Ha lenne, nem itt rínál nekünk.

Az önbizalom nem az, hogy hajtogatod magadnak, hogy "van önbizalmam"...

2015. jan. 31. 10:26
 13/24 A kérdező kommentje:
12: Nyilván. Viszont ez az oldal csak stresszlevezetésre szolgál. Eléggé nagy nyomást helyez rám, hogy a külsőm miatt soha egy lánynak sem fogok kelleni. Ez tény.
2015. jan. 31. 14:57
 14/24 anonim ***** válasza:
Szamárság. A férfi ha egy fokkal szebb az ördögnél, már jó. A többi kizárólag a kiálláson múlik. A férfiasság nem szépség dolga. Ismerek olyan 160 centis pasit, akinek az arcát mintha baltával faragták volna, és mégis, ha megjelenik, azonnal leveszi az embert a lábáról, mert a személyisége annyira pozitív. Nyilván 180 centi magas kifutómodelleknél kevés esélye van, de az alacsonyabb lányok rendre megőrülnek érte.
2015. jan. 31. 15:01
 15/24 A kérdező kommentje:
Ez pont nincs így. Ez a mondás a 30-as évekből származik, amikor 12 éves kortól kezdve több nő volt mint férfi. Ma ez a határ 43 éves kor. Ez alatt erős férfitöbblet van. A kiálláson meg semmi nem múlik. Rengeteg mindent kipróbáltam már, de eddig még mindig elutasító választ kaptam.
2015. jan. 31. 15:11
 16/24 anonim ***** válasza:
#14 Érdekes, hogy itt az oldalon mindenki ismer ilyet, a való életben mégse láttam még rá példát soha.
2015. jan. 31. 15:27
 17/24 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy, hogy hány éves vagy, és milyen korosztályból keresel.
2015. jan. 31. 16:25
 18/24 anonim ***** válasza:
24%

" a való életben mégse láttam még rá példát soha."

Én viszont láttam. Szíven is ütött, és baromira basztatta a becsvágyamat a dolog.

2015. jan. 31. 16:42
 19/24 A kérdező kommentje:
17: 28 vagyok és főként a 22-25 közötti lányok érdekelnek. Lehetőleg minél kevesebb pasival legyen előttem dolga. A legjobb az lenne, ha még szűz lenne.
2015. jan. 31. 17:01
 20/24 anonim ***** válasza:
64%

" Lehetőleg minél kevesebb pasival legyen előttem dolga. A legjobb az lenne, ha még szűz lenne."

Aha. Meg a toronyóra aranylánccal nem kéne?

2015. febr. 1. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!