Mindig csak olyan férfiak közelednek felém, akik minden nap mást szédítenek. Ez miért van?
Egyáltalán nem vagyok egy nagyszájú, kihívóan öltözködő lány, sőt, inkább olyan csendes, nem szeretem ha megbámulnak fajta. Ennek ellenére mindig azok a férfiak közelednek felém, akik rajtam kívül még legalább 10 csajnál próbálkoznak. Facebookon is csak ilyenek írnak, akinek látom az adatlapján, hogy naponta 10 csajt követ meg bejelöl, és 1000 ismerőse van, abból 900 nő. És hozzáteszem, pont olyan csajokat, akik igazi r*banc fajták fél kiló sminkkel meg csücsörítős képpel. Szórakozóhelyeken is szinte mindig csak az ilyenek találnak meg. Nem értem, mert ha úgy is öltöznék vagy viselkednék mint ők, akkor még oké, de így...? Miért van ez?
22L
Nem tudom, de ha nem akarsz csalodast magadnak es komoly kapcsolat parti vagy, akkor keruld oket.
Legyel onmagad, mas miatt nehogy megvaltozz, csak sajat magadnak felelj meg, ne masnak.
Lesz majd biztos olyan fiu, aki elfog fogadni teged, ugy ahogy vagy es igazan szeretni fog, vele erdemes lesz foglalkoznod, csak nem szabad gorcsosen kapcsolatot, mindennek eljon a maga ideje.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!