Mindent elrontok ha közelednek, mit tegyek?
Lány vagyok de iszonyatosan naiv és ügyetlen és béna.
Amint egy olyan fiú kerül a közelembe aki tetszik, teljesen leblokkolok, nem tudok rá nézni.
Két példa:
1. Nyaraltunk, éppen a medencében voltunk, már majdnem zárás volt. Egy fiúnak megtetszettem és fogta magát, és beült szembe velem a medencébe és elkezdett bámulni(a családtagjaim is észre vették, de ettől se jött zavarba). Nagyon helyes volt, én pedig nem tartom magam valami túl szép lánynak. Olyan szinten zavarba jöttem, hogy nem mertem ránézni, minekután ő kiszállt a medencéből és hátracsapta a vizet, lehetett látni, hogy vérig volt sértve, én meg bántam...
A másik meg az volt, hogy ültem a vonaton, és beültek mellém egy négyesbe két srác. Amikor leszálltak az egyik köszönt nekem, mire visszaköszöntem, és ott maradt beszélgetni velem, de olyan szinten zavarban voltam, hogy teljesen leblokkoltam és iszonyatos hülyeségeket beszéltem, nem is kell mondanom, hogy ott hagytak...
Nagyon rosszul érzem magam, de annyira leblokkolok, mit lehetne ez ellen tenni? Vagy hogyan tudnám gyakorolni?
Más csajok tök talpra esettek(nem a szélsőséges esetekre gondolok).
Múltkor is megtetszett egy pincér, és olyan hülyén kezdtem el viselkedni...
Tudnátok pár tanácsot adni?
19/L.
Először is szeresd meg magad, mert a rossz önbecsülésed miatt nem mersz rájuk nézni.
Másodsorban gyakorolj a neten, rengeteget tud segíteni. Ne ismerkedj itt, de néha nem árt, ha beszélgetsz valakivel.
Köszönöm a válaszokat!!:)
Nos, neten tudok beszélgetni, valahogy ott nincs gond, csak személyesen.
Önbizalomhiányom van, de nem tudom, hogy mitől.
Nagyon szép kislány voltam, utána kamaszkorban megcsúnyultam, de most, hogy kezdek kijönni a kamaszkorból, a többiek szerint egész szép lettem. Ápolom magam, sminkelek, sportolok, igyekszem rendben tartani magam, mindemellett a kamaszkori piszkálódások miatt én még mindig nem látom magam szépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!