Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindent elrontok ha közelednek...

Mindent elrontok ha közelednek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lány vagyok de iszonyatosan naiv és ügyetlen és béna.

Amint egy olyan fiú kerül a közelembe aki tetszik, teljesen leblokkolok, nem tudok rá nézni.

Két példa:

1. Nyaraltunk, éppen a medencében voltunk, már majdnem zárás volt. Egy fiúnak megtetszettem és fogta magát, és beült szembe velem a medencébe és elkezdett bámulni(a családtagjaim is észre vették, de ettől se jött zavarba). Nagyon helyes volt, én pedig nem tartom magam valami túl szép lánynak. Olyan szinten zavarba jöttem, hogy nem mertem ránézni, minekután ő kiszállt a medencéből és hátracsapta a vizet, lehetett látni, hogy vérig volt sértve, én meg bántam...

A másik meg az volt, hogy ültem a vonaton, és beültek mellém egy négyesbe két srác. Amikor leszálltak az egyik köszönt nekem, mire visszaköszöntem, és ott maradt beszélgetni velem, de olyan szinten zavarban voltam, hogy teljesen leblokkoltam és iszonyatos hülyeségeket beszéltem, nem is kell mondanom, hogy ott hagytak...

Nagyon rosszul érzem magam, de annyira leblokkolok, mit lehetne ez ellen tenni? Vagy hogyan tudnám gyakorolni?

Más csajok tök talpra esettek(nem a szélsőséges esetekre gondolok).

Múltkor is megtetszett egy pincér, és olyan hülyén kezdtem el viselkedni...

Tudnátok pár tanácsot adni?

19/L.

2015. jan. 20. 14:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Először is szeresd meg magad, mert a rossz önbecsülésed miatt nem mersz rájuk nézni.

Másodsorban gyakorolj a neten, rengeteget tud segíteni. Ne ismerkedj itt, de néha nem árt, ha beszélgetsz valakivel.

2015. jan. 20. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk a medencés srác elég furának tűnik így leírva, nem értem miféle viselkedés ez, hogy bámul, aztán megsértődik, ha nem történik semmi. Annál nem a te hibád volt, hogy nem lett semmi, alapból furcsa helyzet volt. Egyébként önbizalomhiányod van?
2015. jan. 20. 14:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!:)

Nos, neten tudok beszélgetni, valahogy ott nincs gond, csak személyesen.

Önbizalomhiányom van, de nem tudom, hogy mitől.

Nagyon szép kislány voltam, utána kamaszkorban megcsúnyultam, de most, hogy kezdek kijönni a kamaszkorból, a többiek szerint egész szép lettem. Ápolom magam, sminkelek, sportolok, igyekszem rendben tartani magam, mindemellett a kamaszkori piszkálódások miatt én még mindig nem látom magam szépnek.

2015. jan. 20. 14:51
 4/8 anonim ***** válasza:
borzasztó
2015. jan. 20. 14:53
 5/8 A kérdező kommentje:
3. válaszoló, nekem az, mert nem tudok feloldódni, rendesen viselkedni, és egy csomó lehetőséget elszalasztok, akármennyire nem szeretném.:) Nyilván nem a világ legnagyobb gondja de jelen helyzetben engem eléggé nyomaszt.:)
2015. jan. 20. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
És képet is szoktál küldeni, meg ilyenek? Nem kapsz pozitív visszaigazolásokat? Mert én néha szoktam mutatni, és ez elég sokat dob az ember önbizalmán, ha pozitív visszaigazolás kap. Pár hónapos beszélgetés után simán tudnék élőben is beszélgetni az adott személlyel, miután jól megismertem. Talán csak nem bízol meg az emberekben, azért nem tudnál élőben beszélgetni. Egyébként nekem is voltak kamaszkori piszkálódásaim, sokat csesztettek, de túl kell lépni rajta. Meg neked a külsőddel egészen biztosan nincs baj, ha mások szerint szép lettél, meg ápolt vagy. Én még mindig azt tudom tanácsolni, hogy próbálj neten beszélgetni, szerintem sokat segítene neked is.
2015. jan. 20. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék, valóban "csúnya" vagy-e, vagy csak te látod úgy magad. A kamaszkori piszkálódások sem biztos, hogy azért voltak, mert csúnya voltál, attól mert ők azt mondták. Azért ha próbálkoznak nálad, biztosan elég szép vagy.
2015. jan. 20. 14:57
 8/8 Szergej55 ***** válasza:
Az önbizalomhiány népbetegség.
2015. jan. 20. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!