Csak megnéznek, de nem közelednek felém, miért?
Átlagos lány vagyok külsőre. Nem vagyok csúnya, de kiemelkedően szép se. Az öltözködésemmel nincs baj.
Mégis a következő a helyzet: akárhova megyek(bulizni, nyaralni, sétálni, boltba, edzeni), csak megnéznek a férfiak, megbámulnak, esetenként utánam fordulnak, de mégse közeledik egyik se felém.
Nem vagyok könnyűvérű, ledér külsőre, így nem hiszem, hogy azért nem közelednek.
Akármelyik barátnőmmel beszélek, közelednek feléjük, leszólítják őket, külsőtől függetlenül(tudom, a szépség relatív).
Mivel ezek a srácok nem ismernek még, ezért nem is lehet azt mondani, hogy a belsőmmel lenne baj.
Privátokat nem kérek, mármint, nem szeretnék magamról képet küldeni, de tényleg nem a külsőmmel van a baj(fiúk-lányok egyaránt megmondták, meg amikor az osztályból a fiúk értékelték a lányokat, jó "eredményt" kaptam). De akkor mi lehet az oka?
Esetleg érződhet a kisugárzásomon, hogy picit zárkózottabb vagyok?
A kérdést azért írtam ki, mert engem kifejezetten nyomaszt, amikor a korosztályom vagy nálam fiatalabb lányok kb. mindenkit ismernek a körzetemben, és egy vagon fiú oda van értük.
Felém még buliban SE közeledtek a fiúk. Ilyenkor már kezd nyomasztani a dolog.
Este van.Aludjál szèpen.
Majd holnap aggódunk ezen...
"Nem vagyok könnyűvérű, ledér külsőre, így nem hiszem, hogy azért nem közelednek."
De.
"Esetleg érződhet a kisugárzásomon, hogy picit zárkózottabb vagyok?"
A kérdésben benne a válasz.
5. nem csak erről van szó :D
a kifejezetten szép lányok általában kifejezetten nagy [...]-k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!