Miért nem közelednek hozzám a férfiak?
Legyél bátrabb.
Ha kihívóan öltözködsz, biztos rád mennek, persze más célból.
Legalább azt belátod, hogy benned van a "hiba".
Én egyáltalán nem tartom magam szépnek, nagyon sovány vagyok és az arcberendezésem sem túl előnyös, mégis a mai napig meglepődök, hogy egyre többen bókolnak nekem fiataltól idősebbekig. A munkahelyemen kapom a legtöbb bókot a vásárlóktól és már többen is elhívtak randira. Egyébként nagyon félénk lány vagyok, nem is volt még barátom, pedig lehetett volna. Lehet, hogy kívülről nem ragyogok, de valószínűleg van egy olyan kisugárzásom, ami bejön az embereknek. Kedves, segítőkész vagyok, szívesen elbeszélgetek akárkivel, ha felhoznak valamilyen témát, pedig nem vagyok egy beszédes típus, de ha nincs aki zavarba hozzon, egész jól megy :)
Lehet, hogy a pasikkal zárkózott vagy, de nem kell a világgal is annak lenned. Legyél jó kedélyű, vidám, mosolygós és hidd el, hogy észre fognak venni, és ha valakit komolyan érdekelsz oda is fog menni. De te is kezdeményezhetsz. Nem azt mondom, hogy feltétlenül te hívd el valahová, csak add meg a kezdőlökést, elegyedj vele beszédbe semleges dolgokról, de beszélj úgy, hogy felkeltsd az érdeklődését. Később akár randira is hívhat. Nálam ez legutóbb bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!