Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem közelednek hozzám a...

Miért nem közelednek hozzám a férfiak?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok szinte és szinte semmilyen férfi nem közeledik hozzám, csak nagyon ritka esetben. Se jóképű, se csúnya, se átlagos, semmilyen. Nem vagyok csúnya, sőt vannak akik szerint szép vagyok, bár nem az a tipikus bombacsaj, aki mindenkinek bejön, de adok magamra, nem vagyok dagi és az arcom sem csúnya. Nem öltözködöm kihívóan sem, nincs rajtam fél kiló smink. Szórakozni viszonylag ritkán járok el, de akkor is max. addig jutok el, hogy néz 1-2 pasi és az egyetemen is ebben kimerül a férfiakkal való ismertségem. Mi lehet a gond velem? Légyszi, írjatok tippeket.
2014. okt. 16. 22:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
Rám pedig még rám sem néznek az utcán a lányok, most sírjam el magam? Nőként sokkal könnyebb párt találnod magadnak.
2014. okt. 16. 23:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy 22 éves nőnek csak akkor nincs párja, ha nem akar párt. Vagy játszod a jégkirálynőt, hideg vagy, elutasító, nem engeded közel magadhoz az embereket, nem reagálsz a férfiak közeledésére, elutasító a testbeszéded, esetleg bunkó vagy.
2014. okt. 17. 00:50
 13/13 GipszI ***** válasza:
Küldj képet, adok tanácsot :)
2014. okt. 17. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!