Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy utasítsam el anélkül,...

Hogy utasítsam el anélkül, hogy megutálna? L

Figyelt kérdés

Ismerkedni akart velem egy másik srác, mikor kapcsolatban voltam.

Mondtam, most nem áll túl jól a dolog a párommal, nem akarok még szakítani, max akkor lehet valami, ha szétmegyünk, addig nem. A srác viszont készpénznek vette, hogy szakítunk.

Végül szerencsére együtt maradtam a barátommal, minden a legnagyobb rendben.

Hogy mondhatnám meg a srácnak, veszett ügy, ha beleélte magát, hogy velem fogja leélni az életét? (sose biztattam ilyenre, és vázoltam a helyzetet az elején)

Lehet r*bancozni -.-

2015. jan. 13. 20:09
 1/10 Unpredictable ***** válasza:
10%

R*B@NC!!!

Köszi, hogy megengedted, így tisztább a lelkiismeretem.

2015. jan. 13. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
nem látom okát miért ri bancozna bárki is. Mond el neki szépen, ha nem érti meg ő baja.
2015. jan. 13. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Büdös riba*nc. :P
2015. jan. 13. 20:11
 4/10 Evergrey ***** válasza:
Megmondod neki őszintén, hogy mi a helyzet, és kész. Ha ezért megutál, hát megutál. Ha te végig őszintén vázoltad neki a helyzetet, és nem biztatgattad, ő pedig ennek ellenére beleélte magát egy nem valós helyzetbe, az az ő baja, nem a te hibád.
2015. jan. 13. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megutál, az nem a te hibád. Tisztáztad a dolgokat, nem hitegetted. Ne hogy már a te bajod legyen, hogy hogyan érzi magát a visszautasítás miatt. A saját lelkét ápolja ő. Természetesen én sem gondolom, hogy a bunkó stílus megengedett, és nem is gondolom, hogy így mondanád el neki.
2015. jan. 13. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Te döntésed, ez van azt csá, megmondod, hogy nem ő a kiválasztottad, ha nem fogadja el ő baja.
2015. jan. 13. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért baj, ha megutál?
2015. jan. 13. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Igazából nem lenne oka haragudni a srácnak...
2015. jan. 13. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
igazából mindenki arra haragszik, akire akar
2015. jan. 13. 20:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy r**banc. Aki ezért ilyet mond, ott baj van...Ezt el kell fogadnia a srácnak. Biztos nem fog neki feljebb állni, hogy "miaz,hogy nem szakítottatok?". Ezt nem lehet szépíteni, csak mondd meg neki!
2015. jan. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!