Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan utasítsam el a bókolót?

Hogyan utasítsam el a bókolót?

Figyelt kérdés

Vannak ismerőseim mint a legtöbb embernek és köztük vannak pasik is. Én nem vagyok bunkó és nem szeretek megsérteni senkit sem.

Volt egy pasi akivel beszélgettem és bókolt azonban nem tetszett nekem, de ennek ellenére, hallgattam végig és megköszöntem a bókokat hogy ne sértődjön meg.

Ilyenkor mi a legokosabb megoldás?

2014. jún. 15. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Abban, hogy hízelgő, te semmi romantikusat nem akarsz tőle, nincs semmi bunkóság.
2014. jún. 15. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
EZ!:megköszöntem a bókokat hogy ne sértődjön meg
2014. jún. 15. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért ez nem volt jó megoldás, amit tettél?
2014. jún. 15. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Helyesen cselekedtél szerintem. Ha esetleg bepróbálkozna, akkor meg mondd meg neki őszintén, hogy nagyon aranyos, de neked semmi kedved hozzá (például találkozni stb.).
2014. jún. 15. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden attól függ, ő tovább akar-e lépni. Ha kezdeményez, akkor megmondod neki, hogy bocs, de nem vagy az esetem, ez a legtisztességesebb megoldás, és ez okozza később a legkevesebb gabalyodást. Mondjuk az sem mindegy, hogy élőben vagy neten bókol-e neked, mert élőben pl. ki tudod mutatni, hogy kicsit ridegebben fogadod a bókot, jobban elhúzódsz a közeléből, kevesebbet vagy a társaságában stb., de élőben is ugyanúgy nyíltan is az értésére adhatod a véleményedet. A kulturált elutasítással nincs semmi baj, inkább ez legyen, mint hogy nem szóltok semmit, hagyjátok, hogy a pasi nyomuljon, utána meg lerázzátok, szerencsétlen meg nem ért semmit. Szóval én az őszinteségre és a nyíltságra szavazok, ennyit mindenki megérdemel, tőlünk is elvárjátok, hogy őszinték legyünk veletek, kinyilvánítsuk, hogy mit akarunk, akkor ti is viszonozzátok. Lehet, hogy kicsit fájni fog a srácnak, de még mindig jobb, mint ha hagyod, ő meg esetleg beleéli magát a dologba.
2014. jún. 15. 19:04
 6/8 anonim válasza:
51%

Ismerős helyzet. Ha próbálkozik, akkor mondd azt, hogy neked éppen tetszik valaki...vagy nem állsz kész egy kapcsolatra. Vagy tényleg, mondd meg, hogy nem szeretnél találkozni.

(Semmi rossz nincs abban, hogy megköszönted. Legalább nem vagy udvariatlan)

2014. jún. 15. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
A burkolt jeleket könnyű félreérteni, inkább szavakkal mondj nemet.
2014. jún. 15. 19:39
 8/8 PearlDiver ***** válasza:
#6 miért biztatod a kérdezőt hazugságra? Miért mondjon olyat, ami nem igaz, ami kamu indok?? Igenis mondja a srác szemébe, hogy jó fej vagy, de sajnos nem az esetem. Nem vetíteni kell, meg mellébeszélni...
2014. jún. 16. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!