Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy utasítsam el úgy, hogy...

Hogy utasítsam el úgy, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Facebookon írt nekem pár hete egy fiú. Nem tetszett, de nem akartam bunkó lenni ezért visszaírtam neki. Beszélgettünk kicsit, aztán elköszöntem tőle. Kb azóta már háromszor írt, de én még nem írtam neki. Hogy fogalmazhatnám meg szépen, hogy nem tetszik és ne írogasson nekem? Nem szeretném megbántani, mert tudom hogy milyen rossz érzés és én alapból se vagyok bunkó, de nem akarok vele csak sajnálatból beszélgetni és járni.
2014. aug. 7. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért kell nektek facebook ha egy ilyen problémát nem tudtok megoldani? Vagy egyáltalán? Miért vagytok ennyire hülyék?? Agyam eldobom.

"Szia, ne haragudj, szívesen beszélgetek veled, de nem szeretnék tőled semmi komolyat."

"Szia, most nincs kedvem veled ismerkedni. Remélem Megérted."

Értem én, hogy ez egy kérdezős oldal, de hogy valaki ennyire önállótlan legyen.

2014. aug. 7. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahogy az előző írta:

"Most nincs kedvem veled ismerkedni. Remélem megérted."

Ez jó lesz. Lehet megbántódik, de ezt nem tudod irányítani.

2014. aug. 7. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a baj, ha elkezdesz vele beszélgetni, lehet, hogy bele éli magát és jobban fog fájni neki.
2014. aug. 7. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
ha valakivel beszélgetsz, abban mi rossz van?
2014. aug. 7. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!