Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen nehéz megfelelő...

Miért ilyen nehéz megfelelő társat találni?

Figyelt kérdés

Igen, költői kérdés.

A megfelelőt mindenki helyettesítse be magának. Tudom, el kellene járnom többet itthonról, de ha kimozdulok sem éppen azok a srácok találnak meg, akiket én megfelelőnek tartanék. Vagy túl idős, vagy csak szórakozni akar, azt meg, hogy egy rendesebb odajöjjön nem győzöm kivárni. Nem szoktam kezdeményezni, és nem is akarok. Akkor mit tehetnék? (Itt nem szeretnék ismerkedni, tekintve, hogy sokan fiatalabbak vagytok nálam, és inkább személyesen ismerkednék.)

2015. jan. 13. 16:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
20 évesen is hasonló problémák voltak, ezen a téren nem sokat változtam, hogy 29 lettem. Az emberek még 50 évesen is tudnak társat találni, nem érzem, hogy el lennék késve bármivel is. Mint mondtam a megfelelőt kereset, társat. 10#igaz, ha nem mosolygok rá valakire, csak a nőcsábász jön oda. Tudom én elméletben.
2015. jan. 13. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha nem cél a családalapítás és a gyerekszülés, akkor ráérsz még a halálodig, nem kell sietned.
2015. jan. 13. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert lehetetlen, csak a csalódás..
2015. jan. 13. 17:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező azt remélem érted, hogy sosem egyből találod meg azt, akit keresel. Férfi szemmel hagy írjam le ezt a helyzetet:

Odamegyek 100 lányhoz. Abból

50 lány aki nem küld el hamar és lehet vele beszélgetni. Abból

30 lány aki megadja a telefonszámát. Abból

25 lány aki eljön velem randizni. Abból

20 lánnyal csókolózom. Abból

10 lánnyal lefekszem. Abból

1 lány van, aki nagyon tökéletes számomra és szerelmes is leszek belé.

Most ha azt várnám hogy egyből a Nagy Ő-t találom meg, akkor nem sok sikerem lenne az életben.

2015. jan. 13. 17:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom egyből. :) Nyilván volt már pár kapcsolatom.
2015. jan. 13. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!