Miért nem találok olyan lányt, a kivel jókat kefélhetnék és egyben még össze is illenénk jellemmileg? Én vagyok a peches vagy tényleg ilyen lehetetlenség megfelelő lányt találni manapság?
Figyelt kérdés
Ja és a legjobb, hogy a legtöbb lány nem is akar ismerkedni, se találkozni velem, úgy, hogy képet sem láttak rólam, már az elején tök elutasítóak! Kezdem úgy érezni, csak én akarok párt találni a lányok meg mind meg vannak egyedül is, nem kell nekik senki.2013. okt. 23. 00:03
2/9 anonim válasza:
Szerinted csak te vagy ezzel a problémával?Elhiheted,hogy rajtad kívül 1000 másik nő és pasi agyal ezen.
3/9 anonim válasza:
Aki ilyen kérdést képes kiirni, annál nem értem miért számít bármit is a jellem?
4/9 anonim válasza:
Most komolyan...ne itt ismerkedjunk mar legyszi. Aki itt ir nekem,annak eselyt se adok(tudom gonosz,de a mai vilagban ez veszelyes lehet). Ha utcan odajon egy ffi udvariasan,akk vele szivesen elbeszelgetek stb. Ez az elet rendje,igy kell elni. Szakadjunk mar el az internettol egy kicsit
5/9 anonim válasza:
az utca biztonságosabb mint az internet :D
6/9 anonim válasza:
Mert kevesebb a nő mint a csaj, ezért pasiként nehéz az élet, ideális társat meg különösen nehéz szerezni
7/9 anonim válasza:
CSatlakozzon hozzánk támogatjuk a női munkásokat a 80% nő ugyan akkor mindig felvesszünk erős fizikumu férfiakat. Mottónk "kefélj keményen"
Tiszta ház takarító Kft.
8/9 anonim válasza:
Kedves #5 igenis jobb az utca! Ott kb 2 perc alatt kideritem h erdemes e foglalkozni az illetovel. Meg oltozkodes,viselkedes,beszeddtilus stb is kiderul. Ha neten ismerkedek,ott barki kiadhatja magat szoke hercegnek,es monduk ha bedolok es talizunk,elvonszol vmi sikatorba es megeroszakol pl....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!