Miért ilyen nehéz megfelelő társat találni?
Igen, költői kérdés.
A megfelelőt mindenki helyettesítse be magának. Tudom, el kellene járnom többet itthonról, de ha kimozdulok sem éppen azok a srácok találnak meg, akiket én megfelelőnek tartanék. Vagy túl idős, vagy csak szórakozni akar, azt meg, hogy egy rendesebb odajöjjön nem győzöm kivárni. Nem szoktam kezdeményezni, és nem is akarok. Akkor mit tehetnék? (Itt nem szeretnék ismerkedni, tekintve, hogy sokan fiatalabbak vagytok nálam, és inkább személyesen ismerkednék.)
Mert nagyok az elvárásaid.
Megosztom veled a saját elvárásaimat:
-szexre, alkalmi kapcsolatra: a lány legyen csinos
-tartós, komoly kapcsolatra: a lány legyen csinos és mellette kedves, aranyos, törődő, gondoskodó, házias természetű.
Ennyi. Valahogy mindig találok nőt magamnak nagyon hamar, ha intimitásra, szeretetre, szexre van szükségem. Azt gondolom azért is, mert nem bonyolítom túl a dolgot hülyébbnél is hülyébb elvárásokkal.
+széles körben ismerkedem. Aki 14-21 év között van, az jöhet részemről. Lehet túl szűk korsávban ismerkedsz.
21/F
A legtöbb embernek tele van a töke az elutasításokkal, és a csalódásokkal. De!
"Nem szoktam kezdeményezni, és nem is akarok" Így b**aszhatod mert lehet h aki neked szimpatikus és számodra normálisnak tűnik azt emiatt el fogod halasztani.
Ezzel h sokkal fiatalabbak vagyunk azt szeretned mondani h 18 felett vagy?
Mert akkor igazad van..ettol fuggetlenul probalkozhatsz itt is, leteznek normalis emberek :)
En 17 vagyok szoval szerintem hozzad fiatal..:)
Ismerős a probléma. Érzésem szerint a világ, a társadalom, az értékrendek nagyon átalakultak az utóbbi időkben. És egyre "lejjebb került a szint".
Én sem vagyok megalkuvó, éppen ezért nem találok társat.
Mit tehetnél? Próbálkozz. Egy fél mosoly, stb. Hátha ... mondom ezt én, aki szintén ebben a cipőben jár.
"igyekszek többet mosolyogni, ha az bátorításnak számít."
Nem megbántásképp, de 29 évesen tudhatnád, hogy ez egy ALAP dolog, hogy a mosolygósabb emberek vonzóbbak.
Akkor ezek szerint én taknyos 22 éves vagyok hozzád képest, de én is csak olyan nőkhöz megyek oda, aki már küldött valamiféle "jelet", hogy lenne némi esélyem. (Pl mikor rám néz, elmosolyodik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!