Miért van az, hogy a lányok többsége itt nem képes többre két szavas válaszoknál?
Az itt általam megismert lányok többsége két szónál hosszabb válaszokat nem tud/nem akar adni. Arra sem képesek, hogy egy témáról átkössenek egy másikra, én pedig küzdök, hogy fenntartsak egy beszélgetésnek tűnő valamit. Még azok is ezt csinálják, akik ismerkedős kérdést írtak ki és arra válaszolok. Miért nem képesek normális válaszokat adni?
Ha van itt olyan lány, akivel normálisan el lehetne beszélgetni, és esetleg itt ismerkedne, az írjon. :)
Marceline
Igazad van, de én olyan kis naív vagyok, hogy reménykedem, hogy egy idő után majd csak megynyílnak :D
10#
Olvasd el a kérdést mégegyszer!
"a lányok TÖBBSÉGE" innentől kezdve nem általánosítás. Meg amúgy sem az, hanem tapasztalat.
The Chef
Igen, tudom. Két mondatból kiderítik, hogy unalmas vagyok...
Bellatrix
Érdekes feltevés! Kifejtenéd egy kicsit bővebben? :D
Velem is előfordult már, hogy csak pár szavas választ kaptam, és én éreztem magam kellemetlenül.
Az ismerkedős kérdéseknek megvan a hátulütőjük: nemcsak tőled vár üzenetet, lehet hogy egy idő múlva nem is akar már itt szétnézni eszmecsere céljából. Az ilyen emberekkel nem érdemes törődni, amint már említetted vannak akiket megismerhettél és velük sikerült elbeszélgetned.
Remélem túlléptem a minimális szavak számát. ;)
18/L
Szia!
Azt azért ne felejtsd el, hogy ez egy anonim oldal, ahol bárki bárminek kiadhatja magát. Ha nagyon akarnék csinálnék egy másik nevet és pasinak adnám ki magam.
Én alapból nem ismerkedni jövök ide, így nem is lepődnék meg azon, hogy azok akik hosszabb válasszal lepnének meg, nem írnak rád vagy nem is lánnyal beszéltél.
Ha mindenáron ismerkedni szeretnél, akkor valamelyik társkereső oldallal próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!