A nők többsége miért tartja cikinek a melltartó mellőzését, és azt, ha a mellbimbó formája engedi magát láttatni?
Itt egy example: [link]
Még egy: [link]
Szándékosan nem kerek mellű, hatalmas, szilikoncsöcsű nőket linkeltem, ezzel is azt érzékeltetve, hogy a kis cickókkal rendelkező nőknek is - de legfőképpen nekik - igen jól áll a melltartó NEM viselése. Szinte átszúrja a mellbimbó a ruciját, jól néz ki, pompás kis cicik, s most komolyan, ezen mi a taszító? Ezt a nők cikinek, kínosnak tartják? Mi ebben a kínos?
Szóval hölgyeim, imádjuk a ciciket, úgyhogy mellbimbóvillantásra fel, ALL HAIL NO BRA, EVERYTIME!
Szerintem irigység.
Női ismerőseimtől csomószor hallottam már, hogy ilyen beszólásokat azokra a n
Jó kérdés. Én kb ilyen cicis vagyok, gyakran melltartó nélkül megyek ki bárhová, ha éppen olyan a póló/ruha, hogy ezt megtehetem. A világon létező egyik legkényelmetlenebb ruhadarab a melltartó, ha csak tehetem, kihagyom a repertoárból.
De sokak szerint (és szerintem is azért) bizonyos fokú kultúrát jelent az, hogy a nő nem rakja ki közszemlére magát, az tényleg kicsit közönséges, amikor jóformán látod a vadidegen mellét, annyira vékony az anyag, vagy tapadós, vagy bármi. Ha visszafogottan, ahogy a képeken mutatod, van az egész, az viszont szerintem elfogadható. Én aktívan támogatom a melltartók égetését :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!