Mennyire baj, ha a mellbimbó látszik a pólóban? (olyan a melltartó, nem szivacsos)
Figyelt kérdés
Ui.: nem szexxel kapcsolatos helyeken,hanem pl. munkahely,bank,vásárlás.2014. aug. 26. 22:39
2/12 anonim válasza:
Munkahelyen biztosan nem fogják jó szemmel nézni. Keress olyan melltartót, aminek olyan az anyaga, hogy eltakarja. Vagy ahogy az első hozzászóló írta, lehet kapni olyat, amit direkt erre találtak ki.
3/12 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz, viszont a munkahely és a bank már más tészta. főleg a munkahely
4/12 anonim válasza:
Nekem is mindig ez van, nagy mellem van, nagy mellbimbóim, tapadós ruháim. A melltartóm pedig ugye nem szivacsos értelemszerűen.
Én nevetni szoktam rajta, utcán nézik, és mosolyognak, esküszöm, hogy örülnek:)) A munkahelyen addig nem megyek ki az irodából, amíg helyzet van, de amúgy ott nem egymás mellét bámuljuk. Bank, vásárlás meg nem cink megint.
26l
5/12 anonim válasza:
Szerintem vegyél olyan anyagú melltartót, amin nem látszik át. Én spec nem szívesen szemezek senkinek a bimbijével a metrón.
6/12 anonim válasza:
Én szívesen szemezek a metron bimbikkel, ha nem állnak összevissza :D
Amúgy a munkahely, hivatalos(abb) intézményekben tényleg kicsit gáz lehet.
7/12 anonim válasza:
De miért mindig csak nők kapcsán említik ezt? Van hogy pasiknak is átüt, nekem borsózik tőle a hátam, de nekik mégis elnézik.
8/12 anonim válasza:
Hát ebben igazad van kedves kérdező,de náluk ez természetesebb!!Vagy nem tudom!! Én sem értem igazából
9/12 pinkpancser válasza:
Van olyan hely ahol nem szerencsés. De a nézőknek tuti tetszeni fog :)
10/12 anonim válasza:
Válaszolok, de nekem is lenne egy kérdésem. Tehát a válaszom: én azt gondolom, hogy nem nagyon foglalkoznak vele az emberek, legalábbis én nem... Bár, lehet ezt csak remélem, ugyanis pont tegnap történ velem, hogy a blúzomon az anyag szála olyannyira meghúzódott, hogy pont úgy látszik az egyik mellemnél, mintha a mellbimbóm rajzolódna át a ruhán... Tegnap végig így voltam a munkahelyemen, Szerintetek gáz? Átöltözni egész nap nem tudtam... ( ja, és minden esetben csak szivacsos melltartót hordok) Ezért nagyon bízom benne, hogy más nem törődik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!