Miért van az, hogy a lányok többsége itt nem képes többre két szavas válaszoknál?
Az itt általam megismert lányok többsége két szónál hosszabb válaszokat nem tud/nem akar adni. Arra sem képesek, hogy egy témáról átkössenek egy másikra, én pedig küzdök, hogy fenntartsak egy beszélgetésnek tűnő valamit. Még azok is ezt csinálják, akik ismerkedős kérdést írtak ki és arra válaszolok. Miért nem képesek normális válaszokat adni?
Ha van itt olyan lány, akivel normálisan el lehetne beszélgetni, és esetleg itt ismerkedne, az írjon. :)
Lány vagyok,de érdekes módon nekem sok ember van itt,akikkel jó ideje beszélgetünk,és nem szakadtak meg a beszélgetések.Mindig tudtunk írni a másiknak .
Nagyon emberfüggő az,hogy kivel hogy tudsz beszélgetni.
Én is beszélgettem már innen sok emberrel, van akivel teljesen jól el lehet beszélgetni.
Igazából nem azzal van a bajom, hogy kifogyunk a témából, hanem, hogy meg sem próbál értelmes választ adni.
Kérdezek valamit, válaszol két szóval és aztán nekem kell erölködnöm, hogy ne akadjon meg a beszélgetés. Egyszerűen képtelen arra a legtöbbjük, hogy egy témáról átkössenek egy másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!