Hogy lehet az, hogy a nagyon szép, nagyon vonzó lányok többsége kifejezetten gonosz, embertelen, kegyetlen és élből még a baráti közeledést is visszautasítja?
mert a jónők olyan csávót kapnak meg amilyet akarnak
a kövér lányok örülnek, ha kapnak valakit
tisztelet a kivételnek, én speciell nagyon bírom a talpraesett, jóstílusú magára sokat adó testes nőket... a zsánereim alkalmi kapcsolatra
Semmi különös nincs ebben, mert a "szép", "vonzó" kinézetű lányok többsége tudja, hogy tetszik a férfiaknak.
Írhatnám azt is, hogy a férfiak többségének.
A férfiaknak pedig azért tetszenek, mert a többségi igény az, hogy az "ő csajukat/nőjüket" más férfiak irigyeljék.
Kinézet, nem pedig tartalom alapján.
Guminővel oldalukon nem feszíthetnének...
Az általad idézett nők pedig eltelnek maguktól, hogy a többségből választhatják ki a nekik jóképűnek itélt férfiakat.
Meg is kapják, de többnyire nem állandóra.
Ó bárcsak rá lehetne húzni ezt csak a "jó csajokra".Szerintem jobban veszed, ha 1 jó csaj elküld, mint ha 1 számodra kevésbé vonzó.
A szépnél még azt mondod h túl nagyok az igények.De mikor már a béka segge alá adod és akkor kapod a kinevetést akkor az nagyon tudhat fájni :D Nem tudom mert én nem próbálkozom.A sült galambot várom.De biztos így van.
Viszont a jó csajoknál hamarabb elnézem h beképzelt vki.A rondább csajok esetében azonban röhejes.Mert attól még h a barátnők nyalizzák a púzóját h jaj de csini még nem biztos h a valóság is ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!