Hogyan csajozzak?
Figyelt kérdés
2014.Szeptemberétöl járok felsö iskolába és meg tetszet nekem egy csaj! De nem is ismerem és nem tudom hogy-hogy áljak vele szóba. Magamrol: kb 173 cm magas vagyok 57-60 kg, és a hajam 3-masal van le vágva nem vagánykodok nem vágok fel semmivel és szerintetek inkább legyen be álitva a hajam! Mit ajánlotok min változtasak és mit csináljak!?2015. jan. 8. 20:26
1/11 anonim válasza:
ügyesen de általában ha köszönéssel kezdesz az jó pont
2/11 anonim válasza:
Ha úgy köszönsz neki hogy nem ismered nagy valószínűséggel azt fogja hinni hogy retardált vagy.
Inkább keress valami ürügyet hogy szóba elegyedj vele :)
3/11 A kérdező kommentje:
értem! Még valami jó tipp?
2015. jan. 8. 20:29
4/11 A kérdező kommentje:
Dagimo: milyen ürügyel menyek oda?
2015. jan. 8. 20:31
5/11 anonim válasza:
lazan humorosan koszonj neki suliban kerdezd emg milyen oraja leszkerdezd meg hogy haza kiserheted is eees sinen vagy
6/11 anonim válasza:
Csináld azt amit tomm27 írt,akkor garantáltan elástad maga nála :D
Ne konkrét témával menj oda hozzá,hanem valami helyzetből adódó dolgot kezdj el vele kitárgyalni.
Erre elég nehéz példát mondani,pl. ha rossz az automata és benyeli a pénzét,akkor -persze te láttad hogy benyelte-akkor odamész és megkérdezed "jó az automata?" én egyszer így beszélgettem egy lánnyal.Persze ilyen alkalmak elég ritkán vannak,nehéz dolgod van ha 0 ismeretséged van felé.
7/11 A kérdező kommentje:
Hát nem ismerem semenyire még azt sem tudom hogy hova valósi és még azt sem hogy milyen szakon van! :/ és szerintetek marad hat 3mas vagy legyen a zselézet haj?!
2015. jan. 8. 20:42
8/11 anonim válasza:
Lődd be valahogy mindenképp,az minimálisan ugyan de előny,és a kicsi is több mint a semmi :)
9/11 anonim válasza:
Először is legyél magabiztos és ne a csajozás legyen az ami köré az életedet szervezed. Legyél sportos, ápolt és jól öltözött. Ez nem keverendő össze a plázalakók stílusával. Ne egy csajra koncentrálj! Mert ha kiderül hogy nincs esélyed akkor összeomlasz. Általában szokjad valahogy a csajok jelenlétét, hogy ne kezdj el szorongani ha a közelükben vagy. Ha égő helyzetbe kerülsz, azt is viseld lazán, elegánsan. Nem kell tartalmas beszélgetéssel kezdeni, tényleg jó lehet kezdetnek akármilyen egyszerű mondat, pl az automatás amit említett valaki, lényeg az hogy abba a mondatba tedd bele a személyiséged legjavát. Ajj, nem lehet ezt így röviden leírni, ha azt tudod használni amit eddig írtam, akkor már jó.
10/11 A kérdező kommentje:
az a baj hogy azt se tudom hogy milyen szakra jár és a nevét sem tudom, és néha nem is láttom mert olyan nagy az iskola!
2015. jan. 8. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!