Szórakozóhelyen, diszkóban hogyan csajozzak? Hogy szólítsam le a lányokat vagy mit csináljak? Normális válaszokat ha kérhetném!
Ne adjatok elő félrészegen semmilyen gagyi szöveget... az baromi kiábrándító :), meg az is ha a barátaitokkal csoportba táncoltok és nem mertek mozdulni egy lányhoz sem, az is nagyon tré...
Nekem pl az tetszik amikor valaki odajön táncolni, meg kedves, nem idegesítő, nem akar mindenáron megfelelni hanem természetesen viselkedik, meghív egy italra, de nem mászik bele rögtön az intim szférámba, nem kérdezget már az elején totál személyes dolgokat (csak a keresztnevemet szoktam elárulni), attól frászt kapok és el is menekülök gyorsan...
És ha nem tetszik és nem mutatok felé érdeklődést akkor elmegy és nem követ,vagy vár meg a mosdó elött mint egy kiskutya mert az is idegesít és megijeszt.
Sztem az egész titka h természetesek vagytok, olyanok mint mindig, éééés a mosoly az nagyon fontos :) csak próbáljátok ki h rámosolyogtok egy lányra az utcán, tuti h visszamosolyog :)
Na sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!