Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk mire buktok?

Fiúk mire buktok?

Figyelt kérdés
Pl: odamegy hozzátok egy lány. Mit vártok? Mit tegyen/ mondjon??? Előre is köszi a válaszokat.

2015. jan. 8. 14:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
talán mond neki hogy mért mentél oda ... -.- ebben mi olyan bonyolult?
2015. jan. 8. 14:27
 12/18 A kérdező kommentje:

Szia jól nézel ki, gondoltam beszélgethetnénk. Mizu?

vagy

Minket egymásnak szánt az ég is. :D

2015. jan. 8. 14:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia, Eszti vagyok, táncolunk?, vagy

Szia, Eszti vagyok, iszunk valamit? Mit szeretsz/hová jársz suliba/hol dolgozol, stb. Érezd, hogy mit akar hallani.

Nem a Bastille-t kell bevenni, hanem egy másik emberi lénnyel kommunikálni. Azt úgyis érzed, ha a fiú elutasító, vagy nem jössz be ne neki, vagy egy bunkóházi.

Ha látod a visszajelzést, akkor a megkezdett csapásirányon kell továbbmenni. És ne remegjen a hangod. Bár az is édes. Engem spec. nem zavarna.

2015. jan. 8. 14:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdezze meg leszophat e
2015. jan. 8. 14:33
 15/18 anonim ***** válasza:

a legfontosabb ilyen szituációban szerintem az őszinte mosoly...persze ha emoshoz mész oda lehet, hogy nem nyerő...

van akinek a rámenős csajok jönnek be, van akinek a visszahúzódó lányok...

pl odamehetsz azzal is, hogy megkérdezd mennyi az idő, mikor jön a busz, merre van XY hely, egy nagyon fontos hívást szeretnél elintézni és kölcsön kéred a telefonját (ez mondjuk sokaknál nem biztos, hogy jó ötlet :D én mondjuk simán odaadnám egy szimpatikus lánynak a telefonom, de egy rossz arcú, akcentusos c1g4nyl4nynak esélytelen :D), kérsz egy zsepit...

vagy odamehetsz konkrétan megmondhatod mit akarsz tőle...csak ettől sokan visszariadnak...

2015. jan. 8. 14:59
 16/18 anonim ***** válasza:

"rossz arcú, akcentusos c1g4nyl4ny"

Ez de idióta szöveg! 15-ös gratulálok, előléptetlek Obergruppenführerré.

2015. jan. 8. 15:22
 17/18 anonim ***** válasza:
oké.
2015. jan. 8. 15:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Szeretem ha valaki humoros , ha valami ötletes dologgal nyitna azt értékelném. De ha nem jössz ne neki akkor nyithatsz bármivel kb tökmindegy
2015. jan. 8. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!