Fiúk mire buktok?

Szia jól nézel ki, gondoltam beszélgethetnénk. Mizu?
vagy
Minket egymásnak szánt az ég is. :D

Szia, Eszti vagyok, táncolunk?, vagy
Szia, Eszti vagyok, iszunk valamit? Mit szeretsz/hová jársz suliba/hol dolgozol, stb. Érezd, hogy mit akar hallani.
Nem a Bastille-t kell bevenni, hanem egy másik emberi lénnyel kommunikálni. Azt úgyis érzed, ha a fiú elutasító, vagy nem jössz be ne neki, vagy egy bunkóházi.
Ha látod a visszajelzést, akkor a megkezdett csapásirányon kell továbbmenni. És ne remegjen a hangod. Bár az is édes. Engem spec. nem zavarna.

a legfontosabb ilyen szituációban szerintem az őszinte mosoly...persze ha emoshoz mész oda lehet, hogy nem nyerő...
van akinek a rámenős csajok jönnek be, van akinek a visszahúzódó lányok...
pl odamehetsz azzal is, hogy megkérdezd mennyi az idő, mikor jön a busz, merre van XY hely, egy nagyon fontos hívást szeretnél elintézni és kölcsön kéred a telefonját (ez mondjuk sokaknál nem biztos, hogy jó ötlet :D én mondjuk simán odaadnám egy szimpatikus lánynak a telefonom, de egy rossz arcú, akcentusos c1g4nyl4nynak esélytelen :D), kérsz egy zsepit...
vagy odamehetsz konkrétan megmondhatod mit akarsz tőle...csak ettől sokan visszariadnak...

"rossz arcú, akcentusos c1g4nyl4ny"
Ez de idióta szöveg! 15-ös gratulálok, előléptetlek Obergruppenführerré.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!