Fiúk mire buktok?
Figyelt kérdés
Pl: odamegy hozzátok egy lány. Mit vártok? Mit tegyen/ mondjon??? Előre is köszi a válaszokat.2015. jan. 8. 14:06
1/18 anonim 

válasza:

"odamegy hozzátok egy lány"
Már itt megbukott az egész kérdés. :D
4/18 anonim 

válasza:

#1 nem, itt bukott meg: "Mit tegyen"
lesz*jon
De gondolom erre a válaszra vártál,tessék megadtam:D
5/18 anonim 

válasza:

Azt hogy három jó okoz mondjak hogy velem legyen! :D
6/18 anonim 

válasza:

Velem volt már ilyen. Odajött hozzám egy lány, egész jól nézett ki. Utána pedig adott nekem egy szórólapot, volt ugyanilyen élményem metro újsággal is. Na én kb ezt várom...
7/18 Noren1989 

válasza:

Először térdeljen le, tippantson le, utána meg a farkamnál fogva vezessen életem végéig.
25/F
8/18 anonim 

válasza:

Csak kedvesen csevegjen, próbálja levenni, mit akarok hallani. De ha odajön egy lány, és van egy csepp sütnivalója, már nyert ügye van.
9/18 anonim 

válasza:

Szóval, ha odajön egy olyan mondattal, sugárzó arccal, h "tök jók a fények", az már jó. De személye és helyzete válogatja, nincs rá kész recept.
10/18 A kérdező kommentje:
Jó de miről beszélgessetek? Pl: Szia Eszti vagyok, és Te?
Én Pityu vagyok.
-szünet- De szép az ég.-én voltam. Ezzel nem megyek sokra.
2015. jan. 8. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!