Ti a külföldiekre buktok inkább vagy a magyarokra?
Férfiként nem tudom. A magyar nők közt vannak szépek... De nem nagyon érdekel a nemzetiség.
Na szóval így elsőre melyik nők a legjobbak és melyikek nem?
Amely nezmzetek kizártak nálam: cigányok, minden délafrikai nemzet, hollandok, belgák, britek (fúj), skótok, dánok, uránok, mongolok, vietnániak.
Amelyekre azt mondom "na ők szépek!": magyar, spanyol, olaszok bizonyos arab országok, csehek, (ruszkik, "ázsiaiak", indiaiak (nem a cigó típusúak) olykor)
Nekem a párom magyar. A szülei Kínából jöttek, de ő itt született, magyar állampolgár, folyékonyan beszéli a nyelvet. Illetve magániskolába jár, mindent angolul tanul, én meg kínaiul az enyémben. Így gyakran 3 nyelven beszélgetünk egymással, ami vicces lehet egy külső szemlélőnek, mondjuk a buszon.
De lényegében szerintem mindegy, hogy ki honnan származik. Ha kedves és megtetszenek egymásnak, akkor nincs akadály. Nem az azért fognak elutasítani, mert Magyarországon magyar vagy.
Most éppen egy törökkel randizgatok. Nagyon jó vele. Viszont ezek után nem szívesen kezdek külföldivel: egy hónap múlva visszamegy Törökországba és nem valószínű, hogy az életben még egyszer látom... :(
Egyébként mindegy, hogy külföldi vagy magyar.
Nekem a parom angol, a nemzetiseg kulonosebben nem erdekel, az egy hullamhossz igen:-))
Viszont van par kultura amit kizartam: arab, paki, orosz,afrikai,filippino,cigany,ukran,lengyel, kinai, japan,
Mindezt a kulturalis kulonbozosegek miatt plusz azert mert apu szerintem kitagadna ha a fentiek kozul barmelyik nacioval is osszejonnek:-)
Ami igen, francia,olasz, amerikai,sved, norveg,...bla bla sorolhatnam.
Egyik sem aktualis leven ferjnel vagyok, szoval ez inkabb elmeleti kerdes:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!