Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti a külföldiekre buktok...

Ti a külföldiekre buktok inkább vagy a magyarokra?

Figyelt kérdés
Mert ugye egyre több a török, albán, bosnyák, kínai, néger és arab az országban. :)
2014. dec. 27. 11:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
LoL, gecc
2014. dec. 27. 11:56
 2/12 anonim ***** válasza:
ugyanmar...az amerikaiak :X
2014. dec. 27. 11:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Férfiként nem tudom. A magyar nők közt vannak szépek... De nem nagyon érdekel a nemzetiség.

Na szóval így elsőre melyik nők a legjobbak és melyikek nem?

Amely nezmzetek kizártak nálam: cigányok, minden délafrikai nemzet, hollandok, belgák, britek (fúj), skótok, dánok, uránok, mongolok, vietnániak.

Amelyekre azt mondom "na ők szépek!": magyar, spanyol, olaszok bizonyos arab országok, csehek, (ruszkik, "ázsiaiak", indiaiak (nem a cigó típusúak) olykor)

2014. dec. 27. 11:59
 4/12 anonim ***** válasza:
A néger punci elvileg melegebb. :O
2014. dec. 27. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Én a törökökre. Imádom a Szulejmánból Malcocoglu Bali Bey-t:)
2014. dec. 27. 12:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem a párom magyar. A szülei Kínából jöttek, de ő itt született, magyar állampolgár, folyékonyan beszéli a nyelvet. Illetve magániskolába jár, mindent angolul tanul, én meg kínaiul az enyémben. Így gyakran 3 nyelven beszélgetünk egymással, ami vicces lehet egy külső szemlélőnek, mondjuk a buszon.

De lényegében szerintem mindegy, hogy ki honnan származik. Ha kedves és megtetszenek egymásnak, akkor nincs akadály. Nem az azért fognak elutasítani, mert Magyarországon magyar vagy.

2014. dec. 27. 12:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Jó esetben tényleg nem.

2014. dec. 27. 12:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Most éppen egy törökkel randizgatok. Nagyon jó vele. Viszont ezek után nem szívesen kezdek külföldivel: egy hónap múlva visszamegy Törökországba és nem valószínű, hogy az életben még egyszer látom... :(

Egyébként mindegy, hogy külföldi vagy magyar.

2014. dec. 27. 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem a parom angol, a nemzetiseg kulonosebben nem erdekel, az egy hullamhossz igen:-))

Viszont van par kultura amit kizartam: arab, paki, orosz,afrikai,filippino,cigany,ukran,lengyel, kinai, japan,

Mindezt a kulturalis kulonbozosegek miatt plusz azert mert apu szerintem kitagadna ha a fentiek kozul barmelyik nacioval is osszejonnek:-)

Ami igen, francia,olasz, amerikai,sved, norveg,...bla bla sorolhatnam.

Egyik sem aktualis leven ferjnel vagyok, szoval ez inkabb elmeleti kerdes:-)

2014. dec. 27. 12:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is a közös hullámhossz számít. Az én barátom spanyol. Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy ő az eddigi legjobb pasim minden téren. Teljesen más világnézet, életigenlés, korrektség, kedvesség, lelkesedés árad belőle, ami a magyarok pasijaimból abszolút hiányzott. Akik nem tetszenek: afro-amcsik, kínaiak, pakisztániak, és a rózsaszín malacbőrű tipikus német Hansok is taszítanak.
2015. márc. 16. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!