Máshogy néztek a külföldiekre, mint a magyarokra? Ha igen, miért és milyen szempontból?
Figyelt kérdés
Egyetemre járok és jöttek hozzánk cserediákok. Sok lány áradozik arról, hogy ez a srác meg az a srác mennyivel jobb a magyaroknál. Valahogy alapból felnéznek rájuk. Nem értem, hogy miért. Mi a magyarázat?2009. dec. 17. 14:58
1/5 anonim válasza:
Én a külföldiekre is ugyanúgy nézek.
2/5 anonim válasza:
Eleinte: újdonság varázsa.
Később aztán vagy kiábrándulás (mert annyival mégsem jobb), vagy továbbra is csodálat (mert tényleg jobb). Utóbbi esetben tanulni kell az illetőtől.
Nem az a lényeg, hova valósi, hanem hogy milyen ember - ezt kell figyelni. A jót eltanulni, a rosszat meg magunkban korrigálni.
3/5 anonim válasza:
én ugyanúgy nézek rájuk. a csajok meg hülyék, ebben semmi újdonság nincs. :)
4/5 anonim válasza:
A magyaroknak mindig csak az jó ,ami külföldi(emberben,divatban,kajában stb.)Ami magyar ,még ha jó is ,mindig a külföldit választják.Más országokban is csak emberek laknak...
5/5 anonim válasza:
Igen sokkal jobbnak gondolom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!