Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyennek kellene lennie egy...

Milyennek kellene lennie egy 24 éves nőnek sztereotip szempontból, vagy inkább szerintetek?

Figyelt kérdés
Minden körülményt beleértve, vagyis családi viszonyok, barátok, munka, életkörülmények, hobbi, hozzáállás, bármi. Érdekel ki mit gondol, milyen egy elfogadott 24 éves lány vagy nő.
2011. máj. 6. 09:00
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
remélem boldog
2011. máj. 6. 09:06
 2/20 anonim ***** válasza:
52%

Eg diploma, jól fizető állás, férj (de legalább vőlegény), ha van férj, akkor már egy gyerek, pár jóbarát (nem haverok, hanem igazi barátok), kulturált szórakozás (tehát nem a discoban rázni a fart), kifinomult ízlés (nem az aktuális trend követése)...

Nagyjából ennyi jutott most eszembe.

20L

2011. máj. 6. 09:07
 3/20 anonim ***** válasza:
58%
én 24 vagyok,boldog párkapcsolatban élek,dolgozom,mellette tanulok(bár picit lusta vagyok bevallom,utálok tanulni,de muszáj).az életkörülményeim lehetnének jobbak,kereshetnék jobban ,de hát Magyarországon élünk,nem lehet mindenki rajta a 100 leggazdagabb ember listáján,ahova most már a belépő 43 milliárd (szívesen lennék csak a 100. :D)...boldog vagyok,imádom a családomat,jóban vagyok anyósomékkal is,van egy gyönyörű cicám és egy imádnivalóan rosszcsont kölyökkutyánk...
2011. máj. 6. 09:09
 4/20 anonim ***** válasza:
ja és van 2 nagyon jó barátnőm,több nem is kell,nem haverokat gyűjtök,hanem olyan emberekre van szükségem akikben meglehet bízni...utolsó voltam
2011. máj. 6. 09:10
 5/20 anonim ***** válasza:
58%

Ne legyen beképzelt és ne legyen könnyűvérű. Ilyenből már sok van.

22/F

2011. máj. 6. 09:14
 6/20 anonim ***** válasza:
74%

Én is 24 éves vagyok. Van egy diplomám, most csinálom a másodikat. A szüleimmel élek, apám alkoholista, munkanélküli, anyám halálra dolgozza magát a minimálbérért. A tesóm még tanul. Én alkalmi munkákat vállalok az egyetem mellett, de pszichiátriai beteg vagyok, gyakran állok kórházi kezelés alatt, így gyakran válok munkanélkülivé is. Most kapcsolaták ki az áramot nálunk (suliból írok). Párom a betegségem miatt elhagyott, gyerekem nincs. Van két kutyám.

Jövőképem nincs.

Hát, csak azt érzem, hogy nem ilyennek...

2011. máj. 6. 09:15
 7/20 anonim ***** válasza:
kedves utolsó,ne add fel,az első diplomáddal nem tudsz elhelyezkedni ,hogy jólfizető állásod legyen? és akkor elköltözhetnél,vagy anyukáddal és a tesóddal albérlet?
2011. máj. 6. 09:17
 8/20 anonim ***** válasza:

Én is 24 vagyok: boldog, tartós párkapcsolat, 2 diploma, munkahely.

A lényeg persze az, hogy az ember boldog legyen. Sok diplomával rendelkező nem tud szakmájában dolgozni. Szóval a diploma se minden.

Legyél jó kedvű, tudjál szórakozni a barátaiddal, élvezd az emberek társaságát, és te is tudjál egy két mosolyt az arcukra csalni.

Ez vagyok én, és szeretek így élni.

Jó persze egy-két dolgon szivesen változtatnék, de meg vagyok elégedve azzal amim van.

2011. máj. 6. 09:20
 9/20 anonim válasza:
Én most készülök az államvizsgára. márciusig dolgoztam egyetem mellett. Remélem államvizsga után minnél hamarabb tudok munkát találni. Még itthon lakom, de meg van a saját életem. Barátnők vannak és két igazi. Párkapcsolat alakulóban, ami remélem életem végéig szól. Gyereket még egy jó pár évig nem szeretnék.
2011. máj. 6. 09:23
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem adom fel, folyamatosan próbálkozom, de még nem sikerült...Külön költözni nem tudnék, mert így is szüksége van anyukámnak arra a 40-50e ft-ra, amit havonta az alkalmi munkákból (szórólapozás, borítékolás, stb.) megkeresek, hogy meg tudjunk élni. Minden pénzemet hazaadom, emellett saját lakást már nem tudnék fenntartani egyedül, de anyukámmal közösen talán sikerülne, ha lenne normális állásom.
2011. máj. 6. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!