Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyennek kellene lennie egy...

Milyennek kellene lennie egy 24 éves nőnek sztereotip szempontból, vagy inkább szerintetek?

Figyelt kérdés
Minden körülményt beleértve, vagyis családi viszonyok, barátok, munka, életkörülmények, hobbi, hozzáállás, bármi. Érdekel ki mit gondol, milyen egy elfogadott 24 éves lány vagy nő.
2011. máj. 6. 09:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én 24 évesen dolgoztam, megvolt az első diplomám, épp abban az évben váltottam barátot...gyerekre nem is gondoltam...bár még most sem...

barátnőim megvoltak akkor is, megvannak most is...

most 27 vagyok, nem sok a változás. megvan a barátom, dolgozok, bár már máshol, gyerekre még mindig nem gondolok, viszont van egy kutyánk....és épp egy második diplomát szerzek...

2011. máj. 6. 09:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

előző hozzászólók, minek halmozzátok a diplomákat? Semmi értelme. Egyre hasznos diplomára van szükség, nem két vagy több haszontalanra.

Tényleg be kéne zárni egy csomó főiskolát.

2011. máj. 6. 09:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Egy 24 éves nő természetesen legyen szép, meg legyen diplomája (lehetőleg 2, de 3 se hátrány), és legyen jól fizető állása. Öltözzön divatosan, járjon divatos helyekre, legyen jól fizető állása és legyen diplomás. Továbbá legyen egy barátja, aki diplomás és jól fizető állással rendelkezik. Maga a hölgy is rendelkezzen jól fizető állással és minimum két diplomával.
2011. máj. 6. 10:22
 14/20 anonim ***** válasza:

Jól érzem az iróniát kedves utolsó hozzászóló ???? :) :D

Vigyázni kell h milyen diplomával rendelkezik az ember,ha nem tud vele elhelyezkedni,akkor kitörölheti vele a hátsóját.Párt meg nem diploma szerint kell választani,a szíved diktál...

2011. máj. 6. 10:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Két verzió van:

1. Beképzelt túlemancipált karrierista pöts, akinek az önjellemzésében az első sorban szerepel, hogy hány diplomája van, és hány nyelvet beszél. Azt hiszi, ő fogja megváltani a világot, és ő a naccsága, akihez senki sem érhet fel.

2. Olyan csaj, akinek élete középpontjában a kanja áll, és másról sem tud beszélni, csak hogy az övé milyen jó, milyen übergyerek, van itt a gyakorin is rengeteg kérdés, amikor nem a kérdésre válaszolnak, hanem "bezzegazénpasim".

Huszonévesen meghülyülnek a csajok, az az egyik legrosszabb kor a lányoknál!!!

18/F

2011. máj. 6. 10:56
 16/20 A kérdező kommentje:

azért tettem fel a kérdést, amire köszönöm a sok választ mindenkinek, mert a szüleim szerint nem ilyennek kéne lennie egy 24 évesnek mint én.

én: férj, 2 gyerek, saját lakásunk, autó, több szakma (nem diploma, de nem is szakmunkásos), sok haver, egy barátnő, folyamatban lévő tanulmány, komoly célok. Nem tudom, mi kéne még :( én boldog vagyok!

2011. máj. 6. 12:29
 17/20 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, akkor te egy tökéletes 24 ées vagy! :)

Remélem, 4 év múlva én is ott tartok majd, ahol te most. :)

2011. máj. 6. 15:01
 18/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:59

Szerintem 2 diploma nem halmozás. Főleg nem, hogy először csak a főiskolait csináltam meg, most meg csinálok egy mastert...nem hiszem, hogy ez probléma lenne...ráadásul levelezőn csinálom...más rögtön megcsinálja az 5 évet, én viszont inkább elkezdtem dolgozni, most viszont meggondoltam magam, és érdekel a téma, ezért csinálom meg a mastert is. ráadásul angolul végzem el, ami szerintem különösen jól fog mutatni...:-)

2011. máj. 7. 13:06
 19/20 anonim ***** válasza:

kedves kérdező. a két gyereken kívül szerintem minden ok veled...nekem 24 évesen kicsit soknak tűnik 2 gyerek...de ha neked ez volt szíved vágya...én még jobb szeretnék magamra figyelni egyelőre...magamról gondoskodni.

szerintem szüleid is erre gondolhatnak, hogy 24 évesen még utazni kellene, kikpacsolódni, szórakozni, nem pedig komoly családi életet élni...vagy rosszul gondolom??

2011. máj. 7. 13:10
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom. 2 hetes a picim, a nagyom 3 éves, mindkettő tervezett gyerkőc. Fordított karrierépítést akartam mindig is, vagyis először család (jó hát ha nem lenne meg a megfelelő pasi, úgy nyilván akárkinek nem szültem volna :)) 2 gyerkőc, többet amúgy sem vállalnék be, aztán/közben tanulás, amennyit csak tudok hogy ne fásuljak bele az itthonlétbe, végül ha már túlvannak azon a koron, hogy én kellek nekik elsősorban, munka.
2011. máj. 8. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!