Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 feletti ígényesebb pasik mire buktok?
Legyen szép és természetes. (ne az agyonsminkelt, műkörmös, mű****, aki inkább 3 réteg gumis ruhával elnyomja a hasát minthogy sportolna egy kicsit, hogy ne kelljen szégyelnie magát)
Legyen okos, határozott, önálló véleménye, pajkos, merész, vidám, vicces, életre való, álljon 2 lábbal a földön, de kicsit bolond. :)
Akinek nem önálló csaj kell, az nem egy egyenjogú lányt akar maga mellé hanem valakit akin basáskodhat.
Külső és belső harmóniája a fontos számomra, de talán a belső fontosabb. Legyen inteligens, okos, széles látókörű, hűséges és tudjon nagyon szeretni. Ne legyen az a túlságosan bulizós típus mert azt nem szeretem, inkább az igényes szórakozást kedvelje, színház, mozi, kiállítás, kirándulás, uszoda stb.
26F
Jesszum lèteznek mèg normális pasik akik nem a szõke nagycsöcsû macákra mennek?? :0
Lányok! Olvassátok?
A nagy mellekre buknak :)
MELLesleg ki-mire, nem lehet általánosítani. Alapvetően viszont a külső-belső tulajdonságok egyensúlya a leglényegesebb, szerintem.
Legyen szép csinos, foglalkozzon magával mert még is csak nő, de ne vigye túlzásba.
És 2 lábbal álljon a földön, ne akarja, hogy eltartsam a 2 szép szeméért. Ebbe szerintem minden benne van.
Külső: legyen igényes önmagára és környezetére. Sportoljon valamit legalább heti egyszer, öltözködést tekintve nőiesen elegáns, meg lehessen vele jelenni.
Belső: mindenekelőtt megértő. Legyen önálló véleménye, értelmes egyensúlyt tartson a karrier és a család fontossága között.
kérdező:
"Jesszum lèteznek mèg normális pasik akik nem a szõke nagycsöcsû macákra mennek?? :0 "
Ezt most honnan vetted? Privátban írta valaki? Mert a 3 srác (köztük én is) aki a "legyen szép" hozzászólást írta nem azt értette, hogy nagy csöcsös szőke aki tud szopni, hanem legyen egy kisugárzása ami elbűvöl és ezt egy kiegyensúlyozott boldog lány tudja elérni. Ciciméret, hajszín baromira nem számít! Ezt csak a lányok hiszik. Ha ezt vetted ki belőle, akkor neked nem való ilyen igényes pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!