Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vannal olyan beteg fital fiuk akiknek bejonnek a 30 feletti csajok?
Ez nem betegség. Ez azért van, mert a mai hülyep!cs@ tizen huszon éves hejcegnők, tisztelet a kivételnek, de nyomukba se érnek. Ők az igazi nők, nem ezek a valamik.
20F
Miért lenne ettől egy fiú beteg?
Egy részt meg is értem őket, ha elnézem a mai tizen-huszon éves lányokat...
gondolom nőket akarnak, nem kislányok, szerintem ebben semmi betegségre utaló dolog nincs.
Hát,akarni azt lehet,de a legtöbb 20 körüli,sőt,mind nem képes megadni azt egy 30as nőnek,amire vágyik.Sem szexben,sem kapcsolatban.
Én már a 30hoz vagyok közelebb,én talán talán,de nem biztos.
Azért vonzza őket,mert tapasztalatbbak a szexben,és nem nyávognak annyit,mint a koruk beliek.
Mert igazság szerint a csajok így 30 alatt mind különbnek,érettebbnek hiszi magát,de gyerekesen viselkednek.Ezért is nem értem,amikor öregebb pasit akarnak azzal az indokkal,hogy a 30asok érettebbek.
Max önbecsapásnak jó ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!