Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mire számítcsak?

Mire számítcsak?

Figyelt kérdés
2 hét mulva találkozok egy fiuval eddig m ég csak neten beszéltunk és bejövünk egymásnak,köztünk 65 km van és nem akar nagyon utazni de elsőre én semmikép nem akarok utazni hozzá , ha eljonne akkor korizni mennénk. Elsőre megöleljem vagy csak köszönjek ? Barátnőim is jöjjenek vagy csak ketesben legyünk ? Miről beszéljünk míg együtt vagyunk? Várjam míg ő fogja meg a kezem vagy én tegyem meg? Hány órát töltsünk együtt, mármint ha ennyi a távolság? 15l
2014. dec. 25. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Ne aggódj, ha a helyesírásod eddig nem rettentette el, akkor sínen vagy!
2014. dec. 25. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Kizárólag egyedül, jártam már úgy, hogy a csaj hozta a barátnőit, nagyon mérges voltam. És arcra puszival köszönj, ölelés is mehet.
2014. dec. 25. 17:59
 3/7 anonim válasza:
15 évesen nem a fiúzáson járjon az agyad, arra számÍTSál! ;)
2014. dec. 25. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
...ez csak engem készítene ki, ha randira jönne a lány barátnői is? én tuti felpofoznám
2014. dec. 25. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Na a kori jó ötlet.

Köszönj egy helloval,és 3-as puszival!! (elköszönésnél ha nincs csók lehet a puszik mellé ölelés)

Kettesbe menjetek,én kérlek mert énis bele estem ebbe a hibába nem is egyszer!!!

4 órát min.hogy együtt !

És a korin nyújthatod a kezed(csak nyújtsd!) az nem nyomulás,vagy esetlenkedj vagy valami csak rájön.

L/16

Amugy számítsak*

2014. dec. 25. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem ismerős neked a helyesírás? :D

A kori az jó. Egy forrócsoki mellett nagyon romantikus. :)

15/L

2014. dec. 25. 18:05
 7/7 Katolikus plébános ***** válasza:

Elsőre csak köszönj illedelmesen,és kérlek ne írásba mert megijeszted.

Ha nem félsz tőle tehát ha bízol benne kettesbe legyetek.

A beszédtéma alakul,vagy beszélgessetek a politikáról ha már én dönthetek.

Ha korizás nem megy neki stabilan akkor neked kéne megfogni a kezét mert ha elesik akkor abból baj lesz.

1 óra 23 percet a következő buszra tedd is fel ha Ő utazik.

2014. dec. 25. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!