Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hnap elsősegély vizsga, mire...

Hnap elsősegély vizsga, mire számitcsak?

Figyelt kérdés

Hnap lesz a vizsgám elsősegélyből délután 4 órakkor,és nagyon parázok:S

gyakorlaton ment a lélegeztetés bábun,igaz csak 1 szer gyakoroltuk,meg a stabil oldalfekvés is ment,ezektől nemnagyon parázok,inkább a szóbeli részétől:S

Hogy néz ki egy elsősegély vizsga?

am nemtom h számit e de nyíregyen lakom,és itt is vizsgázok.

(ha ez a vizsga is sikerül,akk már csak a rutin,meg a forgalom maradt hátra)

köszi a válaszokat.

üdv!

2010. aug. 11. 19:16
 1/6 A kérdező kommentje:

bocsi helyesirási hibáért.

*számitsak

2010. aug. 11. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Pl. mi bementünk 5 vagy 6-an, az egyik vizsgáztató vagy mi körbejárt hogy húzzunk tételt. Kihuztam pont első voltam. Fasza. Elmondtam szépen azt a két betanult mondatomat, amit az oktatáson a mentőápoló feliratott egy füzetbe!!! az adott témáról. Várok. Erre megszólalnak: Tovább??!! Gondoltam anyád, ez hülye. Mondom mit tovább?? :O Nincs tovább! Jól kijött. Se baj megbuktam, másodszorra sikerült. De soha nem felejtem el annak a kb 170centis kopasz köcsögnek a képét, amelyik Miskolcon a városháztéren lévő Pizza Tábor melletti Vöröskereszt irodába a bal oldali széken ült szembe ahogy bemegyünk az ajtón :D
2010. aug. 11. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja és újraélesztést, meg ilyen bábun mutogatást nem kértek
2010. aug. 11. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is nyíregyházi vagyok, itt is vizsgáztam. Ha nem mondasz hatalmas hülyeséget, akkor nem húznak meg.

Akikkel én voltam, gyakorlatilag fogalmuk sem volt az egészről, mégis átmentek.

Eddig egy emberről tudok akit meghúztak, de ő azt mondta, hogy a bukósisakot le kell vágni az ember fejéről...

:)) Nem kell parázni, nem olyan véres, sőőőt.

2010. aug. 11. 19:51
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi:D

de gecc ez tényleg durva...ekkora hülyeséget még nem hallottamxD

le kell vágnixD

behalok.am fiu vagy vagy lány?

és kort is irsz?

2010. aug. 11. 20:10
 6/6 A kérdező kommentje:

sikerült a vizsgám:D

köszi a válaszokat

2010. aug. 12. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!