Elsősegély vizsga tételek? (tovább lent)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__87..
az utolsó előtti válaszban levő tétel-kérdések aktuálisak még?
Köszönöm a választ!:)
Igen,én ma vizsgáztam és nekem ezek közül volt a tételem.
Mondjuk elég ciki,de nem sikerült a vizsgám :-D
Pont a tétel miatt,igencsak belekavarodtam,és a vizsgabiztos meg kötekedett :-S
Hol vizsgázol?
Én is amúgy ma bukkantam rá erre a kérdésre.Hát mostmár ezen tételek alapján sajátítom el az elsősegélyt :-)
Sok sikert,ügyes legyél!
Köszi a választ!:)
Érden vizsgázom,kedden,éléggé parázok,mert most néztem az első lapot,az az eszméletvesztős rész elég érdekes..:D remélem nem azt húzom:)
Te hol vizsgáztál? lehet h a mi oktatónk volt a vizsgáztatód..:D azt mondta nekünk tegnap, hogy 80ból 80at megbuktat és új csúcsot állít fel...:D ezzel szórakoznak..-.- szóval nem ciki h megbuktál...:)
Sok sikert a következőhöz!:)
Szia!
Én pont az eszméletvesztős részt kaptam...Nagyon kérdezgetett,hogy mit teszek egy eszméletlen emberrel,mi az eszméletlenség,milyen veszélyeket rejt...
Mondjuk kissé félvállról vettem ezt a vizsgát,pont emiatt,hogy ez marha könnyű.
Hát most egy hétre megyek nyaralni,de viszem az elsősegély könyvet és a strandon ezt fogom olvasni és tanulni :-)
Jah,én Budapesten vizsgáztam.
Te ügyes leszel.Mikor lesz a vizsgád? :)
Kedden fél 3kor vizsgázom..pont egy nappal a forgalmi vizsga előtt..:D élvezetes hetem lesz a jövőhéten..:D
Például van az eszméletlen betegnél az első,azt hogy mondom el? Először hívom a mentőket,veszek kesztyűt,megnézem a légzését,mondom h nincs légzése,és újraélesztem? ennyi?így jó? mennyire baj ha nem az a sorrend,vagy ha kihagyok vmit? áh én nem akarok ebből megbukni..amúgy én nem mernék hozzányúlni senkihez..még a végén nagyobb kárt tennék benne..amilyen 'ügyes' vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!