Hol a LEGKÖNNYEBB az elsősegély vizsga jogosítványhoz?
Hát remélem sosem fogod megszerezni.
EMBER! (ha lehet ezt mondani)
Ez elsősegély, ezzel esetleg mások vagy éppen valamelyik családtagod életét mentenéd meg, de nem akkor ha csak nagyjából tudod.
Naja, mert aki megtanulta a vizsgára tökéletesen biztros 5-10 év múlva is mindenkit megmentene, jobban értene hozzá, mint egy orvos tanuló...
Nekem az oktatóm mondta, hogy Ő nem állna meg segíteni, mert ráfognának valamit, hogy rosszul csinált valamit.
Figyelj, megtanulod a vizsgára, amit a tanfolyamon tanultál. Nem vészes az elsősegély, én is kicsit tartottam tőle, de sikerült.
Többnyire amúgy se szoktak szivózni, főleg ha látják rajtad, hogy a két kötelezőt (stabil oldaltfektetés, meg az újraélesztés) tudod. Amikor meg húzni kell a tételek közül, van olyan, hogy nem kérik, hogy mutasd meg csak mondd el, de ezek a tételek se vészesek.
Ha pesti vagy, akkor olvastam már itt, hogy a Mester utcában, Árpád-híd pesti hídfőjénél és vhol a Moszkva téren lehet a legkönnyebben vizsgát tenni.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!