Mi ez? Mit tegyek hogy elmúljon? Miért van?
Figyelt kérdés
szóval azt álmodtam hogy szilveszter nappal az iskola udvaron oda jött hozzám egy lány valamit dumált nekem és bejött a személyes terembe nagyon nyomult és egyszer csak megcsókolt. mivel nem volt csúnya lány ezért viszonoztam a csókot (ott volt egy barátnője aki kísérte, őt ismertem de azt aki megcsókolt azt szerintem én találtam ki)ezek után valaki átkozott fölkeltett....ez óta csak ez jár a fejemben EGYFOLYTÁBAN. van egy lány aki nagyon tetszik nekem és most pénteken mind ketten tudjuk hogy összejövünk de a képzeletbeli lyány egyáltalán nem hasonlít rá.
ezek jelentenek valami?? 15/F
2015. jan. 5. 06:56
1/2 anonim válasza:
Az a lány biztos nem képzeletbeli! Az álmainkban csak olyan emberek jelennek meg akiket már láttunk. Lehet csak te nem emlékszel a lányra, de az agyad legmélyebb zugában az el van tárolva. Am nekünk van álomfejtő könyvünk mingyárt megnézem mit jelent ez és privibe leírom. :)
2/2 Kisboltos válasza:
Annyi hozzászólásom lenne, hogy leginkább akkor emlékszünk az álmainkra, ha felébresztenek közben. Mindig álmodsz, de ritákábban emlékszel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!