Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi ez? Mit tegyek hogy elmúljo...

Mi ez? Mit tegyek hogy elmúljon? Miért van?

Figyelt kérdés

szóval azt álmodtam hogy szilveszter nappal az iskola udvaron oda jött hozzám egy lány valamit dumált nekem és bejött a személyes terembe nagyon nyomult és egyszer csak megcsókolt. mivel nem volt csúnya lány ezért viszonoztam a csókot (ott volt egy barátnője aki kísérte, őt ismertem de azt aki megcsókolt azt szerintem én találtam ki)ezek után valaki átkozott fölkeltett....ez óta csak ez jár a fejemben EGYFOLYTÁBAN. van egy lány aki nagyon tetszik nekem és most pénteken mind ketten tudjuk hogy összejövünk de a képzeletbeli lyány egyáltalán nem hasonlít rá.

ezek jelentenek valami?? 15/F

2015. jan. 5. 06:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Az a lány biztos nem képzeletbeli! Az álmainkban csak olyan emberek jelennek meg akiket már láttunk. Lehet csak te nem emlékszel a lányra, de az agyad legmélyebb zugában az el van tárolva. Am nekünk van álomfejtő könyvünk mingyárt megnézem mit jelent ez és privibe leírom. :)
2015. jan. 5. 15:37
 2/2 Kisboltos ***** válasza:
Annyi hozzászólásom lenne, hogy leginkább akkor emlékszünk az álmainkra, ha felébresztenek közben. Mindig álmodsz, de ritákábban emlékszel rá.
2015. jan. 5. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!