Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha tulzottan félős vagyok...

Ha tulzottan félős vagyok megmondani egy lánynak hogy tetszik akkor azon hogy lehet javítani hogy ez a félelem elmuljon? 12/F

Figyelt kérdés
van egy lány aki tetszik e nem merem neki megmondani meg szerintem ez az érzés nem kölcsönös...mit tegyek?
2013. júl. 3. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen még játszottam, nem csajoztam, szerencsére volt gyerekkorom, nem irigyellek
2013. júl. 3. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
maradj a seggeden
2013. júl. 3. 17:24
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi de nem a leoltásokra van szükségem hanem a (jó)tanácsokra
2013. júl. 3. 17:26
 4/10 anonim ***** válasza:
kis szaros miért akar már mindenki 12 évesen csajozni?
2013. júl. 3. 17:27
 5/10 belbolyhocska ***** válasza:
100%

pff... ne mondjátok már, hogy általánosba nem tetszett nektek senki... -.-" szerintem aranyos :)

A kérdésre: mondd el neki, nincs veszíteni valód. Ha nagyobb leszel úgyis belejössz a témába :)

2013. júl. 3. 17:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Jó tanács:

Várj amíg legalább 16-18 éves leszel. Utána lehet csajozni. Tudod az önbizalom a korral jön...

2013. júl. 3. 17:28
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi az eggyetlen jótanácsot :)...megpróbálkozom
2013. júl. 3. 17:28
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Hát, ami azt illeti, ilyen korban még nem ezzel kéne foglalkozni.. Na de nnna! Én is voltam szerelemes már ekkor. :) Én csak halasztottam, halasztottam, aztán az lett a vége, hogy a lány elköltözött. :D Próba szerencse, mit veszíthetsz? Ha max nemet mond, akkor sem lesz semmi. Meg még úgy is korán van az ilyesmihez. :)
2013. júl. 3. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia,próbálj meg sokat a lány közelében lenni,de ne úgy,hogy az már zavaró legyen,legyél vele kedves,hívd el moziba.A lényeg hogy legél önmagad,és próbáld meg nem kimutatni azt,hogy félsz.A lány hány éves?De szerintem még a járással várj pár évet :)
2013. júl. 3. 18:06
 10/10 anonim ***** válasza:

12 évesen még ez kicsit korai, de már meg lehet próbálni ismerkedni.

Miből gondolod, hogy kölcsönös?

2013. júl. 3. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!