Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok ilyen félénk?...

Miért vagyok ilyen félénk? Lesz így esélyem bárkinél is?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy jó srác, aki bármit megtehet, a külsőm önmagában annyira alkalmatlan, hogy még taszít is.

Talán nem meglepő, hogy még sose volt barátnőm.

Általában nem szokott nekem gondot okozni, hogy beszéljek, de vhogy nem tudom elkezdeni se, mert félek attól, hogy a lánynak vmi nem tetszik, vagy megbántom, vagy bármi.

Mit tudnék tenni, hogy ne féljek ennyire a lányoktól??

2013. máj. 23. 22:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
16%
Zabálj szteroidot,jobb nem jut az eszembe
2013. máj. 23. 22:07
 2/20 anonim ***** válasza:
19%
igyál.
2013. máj. 23. 22:07
 3/20 anonim válasza:
42%
Több magabiztosság. Döntsd el magadban, hogy te szép vagy, vonzó vagy a lányok körében. Tehát a "Nem vagyok egy jó srác" kifejezést azonnal felejtsd el. És ha találkozol egy számodra kedves szimpatikus lánnyal akivel szeretnél így beszélni, akkor vedd fel a legszebb Colgate-reklám mosolyod :)
2013. máj. 23. 22:12
 4/20 anonim ***** válasza:
45%

'' aki bármit megtehet,'' bárki bármit megtehet:D csak a te hozzáállásodon múlik, ha természetesnek veszed hogy leszólítasz lányokat akkor egy okot mondj hogy miért ne.

Csak legyél egy kicsit határozottabb, és máris férfiasabb leszel:) kezdeményezz, sok sikert!

2013. máj. 23. 22:14
 5/20 anonim ***** válasza:
26%
Tépj be.
2013. máj. 23. 22:22
 6/20 A kérdező kommentje:
"aki bármit megtehet" úgy értem, hogy akinek jó a külseje, az azt csinál, amit akar, a lánynak akkor is kelleni fog. Míg vki akármit csinál, úgyse fog kelleni...
2013. máj. 23. 22:25
 7/20 anonim ***** válasza:
a lányok nem mesebeli lénye, hanem .... nem is tudom megfogalmazni, hogy pontosan mik, de semmi esetre sem olyan lények akiktől félni kellene. amitől félsz az a saját magad gyengesége!
2013. máj. 23. 22:33
 8/20 Hanariko ***** válasza:
70%
ha tudsz beszélgetni, akkor nincs nagy gond. megbántani a lányt a külsőddel nem tudod, mert ha már beszélgettek, egy kicsit tuti hogy tetszel neki, és a hülyeségek beszélésnek elkerülése sztm nem nehéz. szóval valami ultra nagy parasztnak kéne lenned, hogy megbántsd, ha nem vagy az, és kicsit is odafigyelsz rá, menni fog.
2013. máj. 23. 22:38
 9/20 anonim ***** válasza:

"mert ha már beszélgettek, egy kicsit tuti hogy tetszel neki,"

Azért ilyen hülyeséget ne írjál már neki

2013. máj. 23. 22:42
 10/20 anonim ***** válasza:
hátha erőt veszel magadon és többet közeledsz a lányok felé, ismerkedsz, nyitottabb és pozitívabb leszel, akk a félelem elmúlik
2013. máj. 24. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!