Szerintetek szép vagyok? Van esélyem bárkinél? Képek lent.
2011. jún. 12. 16:34
1/38 anonim válasza:
Vili bácsi jut rólad eszembe a Barátok Köztből... Amikor az intróban könyököl az ablakban a muskátlik között xD
Am. szerintem nem vagy csúnya, de a hajad iszonyat... Nekem ápolatlannak tűnik.
2/38 anonim válasza:
Egész alakosat tudnál linkelni?
3/38 anonim válasza:
szerintem szép vagy, a szemed is nagyon szép, de ha napoznál egy kicsit meg hosszabb lenne a hajad akkor szebb lennél!szerintem van esélyed a fiúknál, csak emeld ki a jó tulajdonságaidat minél jobban:)!18/L
4/38 anonim válasza:
Van esélyed :) ne légy önbizalom hiányos!
5/38 anonim válasza:
ezekből nem sok látszik... sztem biztosan, így arc alapján...
6/38 anonim válasza:
Most egyébként te lány vagy? Mert ha igen akkor túl fiús vagy. Nem vagy szép ,de valami normálisabb képet is tehetnél amin látszol rendesen. Amúgy meg izlések és pofonok, lehet vkinek bejössz.
7/38 A kérdező kommentje:
Nem, ápolom a hajam. Azért lettek ilyen "furcsák" a képek, mert régebbi mobiltelefonnal csináltam, és az elég carul fényképez már. A hajam egyébként világosbarna, csak a teló elsötétítette.
2011. jún. 12. 16:37
8/38 anonim válasza:
Szerintem nem a gép fényképez carul. A lényeget átadja, és nem a pixelhiba a car...
De tényleg, lány vagy... ugye? Nem vagy ronda, de az alakod kb ugyanannyit nyom a latba, mint az arcod, tehát így nehéz lenne megmondani, hogy lenne-e esélyed valakinél. :)
9/38 A kérdező kommentje:
Lány vagyok... Annyi a "probléma", hogy a testem/alakom nőies, az arcom kicsit fiús.
2011. jún. 12. 16:52
10/38 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!