hát ha talán egy normális képet is felraknál, ahol nincs paréj a szádba meg is tudnánk mondani..
am a 3. kép alapján elég jól nézel ki, de valami értelmesebb képet rakj már fel..
2011. jún. 12. 16:53
12/38 Kubu Bubu válasza:
arc alapján nem lehet eldönteni, de ha mosolyogsz, az tutira félsiker mindenhol! :) 22f
2011. jún. 12. 16:53
13/38 anonim válasza:
3.kép nagyon jo én szivesen megismernélek , hány éves vagy ? amugy meg ha valaki megszeret az nem csak a külsőd miatt fog szeretni , ha van kedved irj én szivesen beszélgetnék veled
2011. jún. 12. 17:04
14/38 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok. A kedvesebb kommentelőknek nagyon szépen KÖSZÖNÖM!!! :))) Utolsó fiú - beszélgethetünk :))
2011. jún. 12. 17:07
15/38 anonim válasza:
nagyon szép szemed van..és tudsz is ám velük nézni rendesen :D a szád is szép, nagy kampó orrod sincsen. az álladról meg nemtudom h. h. tud bárki is nyilatkozni, mikor szinte alig látszik :D szóval nopara kimondottan szép arcod van :) az meg, hogy fiús vagy éppen nem fiús, az ne érdekeljen, rengeteg olyan ember van akinek ez kifejezetten bejön. inkább legyen kicsit fiúsabb valaki mint egy szétszilikonozott plázapi*sa akivel nem lehet kimenni a strandra mert szó szerint megolvadna :D
ja és nagyon fontos dolog: a mosoly :) 300% ra tudja tuningolni egy ember szépségét. nem beszélve arról, h ha mosolyogsz, a fiúk is sokkal könnyebben felfigyelnek rád, mintha unott esetleg fájdalmas arcot vágnál :)szóval tessék szépen mosolyogni. így: :DDDDDDDDDD .
2011. jún. 12. 17:08
16/38 anonim válasza:
17-04 es vagyok szivesen beszélgetek veled de itt nem az igazi valahogy cserélnünk kellene eléhetőséget
2011. jún. 12. 17:20
17/38 anonim válasza:
ja és mégvalami tőlem a 17:08 astól. egyáltalán nem számít, h másik mit gondolnak rólad, ebben a világban egyedül csak saját magadnak kell megfelelned, meg még esetleg annak a néhány embernek akiket te felhatalmazol arra, h véleményt formáljanak rólad (pl legjobb barátnő, stb)Ha belül, lelkileg rendben vagy,és elégedett vagy magaddal, tökmindegy h nézel ki, pont azért mert nem kell megfelelned senkinek :) Aki pedig lefikáz, azzal pedig egyáltalán ne törődj ugyancsak az előbb említett dolog miatt.
2011. jún. 12. 17:28
18/38 anonim válasza:
még mindig a 17-04es vagyok küldj privát emailt ha van kedved es ott cserélhetünk elérhetőseget
2011. jún. 12. 17:42
19/38 anonim válasza:
Ja, nagyon szép virágok, belőled alig látszik valami. Egyébként az pont elég hajápolásnak, ha rendszeresen mosod, és fésülöd. Nem kötelező mindenkinek vasalni/festetni/göndöríteni/stb. Ha gondolod, növeszd meg, egy kicsit fura az a frufru, de lehet, hogy élőben teljesen más, mert tényleg nem látszik rendesen az arcod.
2011. jún. 12. 17:52
20/38 anonim válasza:
Nos... Ezek a képek nem előnyösek,de amúgy igen,szép lehetsz. A hajad fazonján változtass kicsit,növeszd meg a frufrudat. Mosolyogj sokat! Sajnos a képeken nem az látszik,hogy boldog vagy. Ha a lelked rendben van,az is megszépít:) Szerintem szép kis csajszi lehet belőled,csak figyelj jobban oda magadra. Egy jó smink is sokat dob. Persze nem kell mindennap,alkalmanként elég.:) A szemed emeld ki,mert szépek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!