Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így esélyem bárkinél is?
Figyelt kérdés
Sziasztok .
Én egy 21 éves magányos fiú vagyok .
Nem merek odamenni lányokhoz mert félek a reakciótól .
Nem vagyok valami nagy szám csak 185cm magas vagyok barna szemű barna hajú ismerőseim szerint jószívű , jó szándékú fiú , nem vagyok egy Schwarzenegger testalkatú inkább csak szép izomtónussal rendelkezem meg kicsit macisabb vagyok ( a macis nem összekeverendő a túlsúlyossal ) .
80 kiló vagyok amúgy .
Szerintetek van esély rá , hogy valaha is találok egy lányt akinek ez tettszene ? Van esély rá , hogy valaki belém szeressen ?
2013. febr. 2. 18:27
1/10 anonim válasza:
Ha ennyire felszínes vagy, akkor inkább maradj a ribancoknál!
2/10 anonim válasza:
Amit írtál magadról, abból azt gondolom, minden esélyed megvan rá. persze, ha a belsőd is OK. A reakcióktól ne félj, legfeljebb nem jössz be egyik-másik lánynak, de az is csak genetika :) Meg fogod találni a párod :)
3/10 anonim válasza:
185 cm már a legtöbb lánynak megfelelő magasság. Azon kívül leginkább az arcberendezéseden múlik.
4/10 anonim válasza:
Van esélyed, de ne hangoztasd a jószívűségedet hanem legyél kicsit flegma és titokzatos. A jófiú image nem nyerő.
5/10 anonim válasza:
Nekem így is megfelelnél, de nálam és a legtöbb nőnél is sokkal fontosabb az, hogy mi van odabent.
Egyébként nem kell félni semmitől sem. :-)
6/10 anonim válasza:
elöttem lévő:igazad van...srác neked meg azt ajánlom hogy kapd össze magad...én 16 vagyok kb ugyan ebbe a helyzetbe de probálkozok...4 éve...eddig semmi...4 év alatt 13 szor utasitottak el de megyek előre mint barom és egyszer csak össze jön...és ne félj nem harapnak a nők
7/10 anonim válasza:
Persze, hogy van esélyed, de szerintem se legyél ilyen felszínes, mert akkor nehezen találod meg majd a párod, akivel belsőre is összepasszolsz. Amúgy meg 185 cm és 80 kg aránya teljesen jó, bár mint az előttem is írták, az arcon múlik a dolog a legtöbb esetben, legalábbis az én tapasztalatom szerint. De azért sok sikert! :)
8/10 anonim válasza:
Nem értem, miért felszínesezitek a kérdezőt. Talán nem véletlen, h a külsejét írta csak le, mert tudja, h a lányoknak csak az számít, a belső nem.
9/10 anonim válasza:
Ha nem mersz odamenni egy lányhoz se akkor hogy szeretnél találni valakit? Am ezek alapján a külsőddel nincs baj , ez olyan átlagos.
10/10 anonim válasza:
Ha még aktuális a kérdés: nincs ezzel semmi probléma. De ha nagyon zavar, hogy nem kockás a hasad, akkor azon némi sporttal, meg diétával lehet segíteni. Egy biztos: amíg nem leszel megbékélve önmagaddal, addig nem fogsz találni senkit. Tudd, hogy mit akarsz, legyél határozott, legyen önbizalmad. A lányoknak nem nyúlbélák kellenek. (23L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!