Miért vagyok ilyen félénk? Lesz így esélyem bárkinél
is?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy jó srác, aki bármit megtehet, a külsőm önmagában annyira alkalmatlan, hogy még taszít is.
Talán nem meglepő, hogy még sose volt barátnőm.
Általában nem szokott nekem gondot okozni, hogy beszéljek, de vhogy nem tudom elkezdeni se, mert félek attól, hogy a lánynak vmi nem tetszik, vagy megbántom, vagy bármi.
Mit tudnék tenni, hogy ne féljek ennyire a lányoktól??
jó, bocs, magamból indultam ki (mint mindenki általában) de ha már valakivel beszélget, elindult valami, szóval nem teljesen esélytelen. (szerintem)
2013. máj. 24. 15:08
12/20 anonim válasza:
Tehát ha egy férfi odamegy hozzád beszélgetni aki nem tetszik neked azzal már szóba se állsz?
2013. máj. 24. 16:28
13/20 Hanariko válasza:
hát ha egyértelműen ismerkedési szándékkal jön (nem pl. útbaigazítás vagy ilyesmi) és nem tetszik benne valami (akár külső, akár a megnyilvánulása vagy bármi) akkor nem hinném, hogy hosszú távú lenne a beszélgetés.
2013. máj. 25. 09:34
14/20 anonim válasza:
Értem.Most jön az utolsó kérdés amire ha helyesen válaszolsz akkor megnyered a fődíjat
Ezek szerint te is úgy gondolod hogy fiú és lány között nincsen barátság?
2013. máj. 25. 12:24
15/20 Hanariko válasza:
Ez egy érdekes kérdés. barátság sztm nem nagyon, max. haverság ami egy fokkal azért lazább.
alapból nem nagyon hiszek benne, de ilyenkor mindig az osztálytársaimra gondolok, ahol egy-két fiúval jobban jóba vagyunk de nem ilyen minden megbeszélünk és ide-oda járkálunk barátok, csak jóba vagyunk, bírjuk egymás fejét. Ezért mondtam a haverságot.
2013. máj. 26. 00:16
16/20 anonim válasza:
Próbálkozz bátran, a kudarcból tanulj, és halmozd a sikerélményeket. :) Ha nem teszel semmit, nem érsz el sikert, és ez a helyzet sosem fog megváltozni. Lépj túúl azon, hogy nem vagy elégedett a külsőddel. Az is lehet, hgy ezt csak te gondolod így, közben epednek utánad a csajok. :D Hányéves vagy?
2013. júl. 16. 23:18
17/20 anonim válasza:
miért félsz tőle??
legyfeljebb nemteccel neki, naés?
próbáld meg, gyakorlat teszi a mestert;)
2013. júl. 16. 23:22
18/20 A kérdező kommentje:
Én sem tudom megválaszolni, hogy miért, de félek. És ez eléggé visszatart...
2013. júl. 17. 22:46
19/20 anonim válasza:
küldj képet...az is lehet, hogy csak bebeszéled magadnak, hogy rossz a külsőd és ezzel elásod az önbizalmadat ...
2013. aug. 5. 00:07
20/20 anonim válasza:
Nemértem mért pontozták le azokat a kommenteket,hogy "igyál","tépj be".
Azért a "tépj be" talán,sőt erős túlzás de talán,SZIGORÚAN BARÁTOK TÁRSASÁGÁBAN egy két pohárral kellene indítanod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!