Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért izgulok ennyire randi...

Miért izgulok ennyire randi közben, és mit tegyek, hogy ez elmuljon?

Figyelt kérdés
Amikor olyan fiú hív el valahová, aki nagyon tetszik és ráadásul magabiztos is szinte leblokkolok. Nem tudok önmagam lenni, nem tudok felszabadultan beszélgetni és nem jut eszembe semmi, hogy mit kéne mondanom. Nem olyan vészes, hogy pl izzadok mint egy ló vagy hogy nem tudok megszólalni de azert érezhető rajtam, hogy zavarban vagyok. Miért van ez és mit lehet ilyenkor ez ellen tenni? Mire gondoljak közben hogy ezek a gondolatok eltűnjenek? Mert alapjáraton ha barátokkal vagyok nagyon vicces, szellemes és választékos vagyok. 19/L

2014. okt. 13. 11:58
 1/6 manó1235 ***** válasza:
Mire gondolj közben? hogy sokkal jobban jársz ha önmagad adod mert így tényleg az tetszik meg neki akit elhívott randira és nem egy feszengős vissza fogott ember :) ja és még valami ELHÍV itt a hangsúly mert akkor már nyert ügyed van mert felkeltetted az érdeklődését :)
2014. okt. 13. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Arra gondolj hogy ő is ugyanúgy izgul, akkor talán kicsit enyhülni fog :D
2014. okt. 13. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi a gond, hogy kissé izgulsz és zavarban vagy de amúgy nem vagy borzasztó társaság, nem hiszem, hogy nagyon zavarná a dolog a randipartneredet.
2014. okt. 13. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Aki nem olyan céllal megy randira h dejó d*ghatok majd vele, az izgul szerintem. Normális és sokat nem lehet ellene tenni. Piálj be :D Amúgy nem hiszem h ez zavarná, sőt!
2014. okt. 13. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem nagyon aranyos, édes, amikor egy lány teljesen zavarban van egy randin. Én olyankor szoktam segíteni neki feloldódni, általában be szokott jönni, mert a randink vége felé be nem áll a lány szája. :)

Kaptam is már párszor olyan SMS-eket utólag, hogy kihoztam belőlük a felszabadult énjükét, szóval alig győztek utána hálálkodni, hogy ennyire jól sikerült az este. :)

Férfifüggő is, úgy gondolom. Egy kuka srác mellett valóban nehéz lehet feloldódni. Ez sajnos ilyen. Szerintem ki kéne fognod egy kicsit rámenősebb típusú tökös srácot.

2014. okt. 13. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

"kihoztam belőlük a felszabadult énjükét, szóval alig győztek utána hálálkodni"

#5, ennél átlátszóbban már nem tudnád jelezni, hogy mindezt csak azért írod, hogy a kérdező írjon rád. Te vagy minden izgulós lány álma, sőt utólag hálát rebegő SMS-eket írnak... ez nem csak a messziről jött ember esete, ez egy dilettáns és szánalmasan gyenge manipulálási kísérlet.

2014. okt. 15. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!