Miért izgulok ennyire randi közben, és mit tegyek, hogy ez elmuljon?
Szerintem nagyon aranyos, édes, amikor egy lány teljesen zavarban van egy randin. Én olyankor szoktam segíteni neki feloldódni, általában be szokott jönni, mert a randink vége felé be nem áll a lány szája. :)
Kaptam is már párszor olyan SMS-eket utólag, hogy kihoztam belőlük a felszabadult énjükét, szóval alig győztek utána hálálkodni, hogy ennyire jól sikerült az este. :)
Férfifüggő is, úgy gondolom. Egy kuka srác mellett valóban nehéz lehet feloldódni. Ez sajnos ilyen. Szerintem ki kéne fognod egy kicsit rámenősebb típusú tökös srácot.
"kihoztam belőlük a felszabadult énjükét, szóval alig győztek utána hálálkodni"
#5, ennél átlátszóbban már nem tudnád jelezni, hogy mindezt csak azért írod, hogy a kérdező írjon rád. Te vagy minden izgulós lány álma, sőt utólag hálát rebegő SMS-eket írnak... ez nem csak a messziről jött ember esete, ez egy dilettáns és szánalmasan gyenge manipulálási kísérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!