Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Betegesen szerelmes vagyok...

Betegesen szerelmes vagyok egy lányba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.

Jó, igen, még nem lehetek szerelmes stb.

Hosszú sztori, a lényeg, hogy 2-3 éve egy táborban tetszett meg egy lány, facebookon mindennap beszélgettünk, élőben is találkoztunk, aztán beszélgettünk stb.

Nem jövök be neki, ez már leesett (csak barátkozni akart), nekem ő halálosan tetszett, és beleszerettem.

Aztán megbántottam, 2 hónapja bocsánatot kértem tőle. Nem haragszik.

Próbáltam vele beszélgetni, de valahogy nem lehet.. Szóval egyszavas válaszokat ad..

Írtam neki búékot meg boldog karácsonyt, de egy köszi/neked is-sel elintézte, miközben 2 évvel ezelőtt 100%, hogy visszakérdezett volna valamit.

Csak ő jár a fejemben még mindig, nagyon messze lakik, és nem is tetszem neki.

Ha meglátok róla egy képet ""meggyullad"" a gyomrom...

Van barátja is, de én nem tudom elfelejteni.

Mivel elég magányos vagyok, és ő annak ellenére, hogy egy gyökér vagyok rengeteget beszélgetett velem, ezért nagyon kötődöm hozzá, de már vége a "dolognak", ami szimpla barátság volt.

Mit tegyek, hogy elfelejtsem?

Igazából nem tudok más lánnyal ismerkedni sem, mert mindig őt keresem benne.

Ez elég hülyén hangozhat egy 15 éves kezéből(?), de nem tudom másképp fogalmazni.

2015. jan. 3. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki. Vagy kezdj el vele ujra beszelgetni.
2015. jan. 3. 14:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudja, bár azt még elég kisgyerekfejjel mondtam neki, szóval nem nagyon vehette komolyan.
2015. jan. 3. 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát..vagy elmondod neki megint az érzéseidet, hogy idősebb lettél...hogy "meggyullad a gyomrod" és, hogy minden lányban őt keresed, hogy nem tudod elfelejteni bármennyire akarod.

Vagy..mégis folytatod a "felejtést", nem írsz neki, megpróbálsz nem gondolni rá, többet mész társaságba, sok más lánnyal beszélgetsz és nem teszed tönkre a kapcsolatát.

Azt, hogy melyiket választod csak rajtad múlik..

2015. jan. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!