Betegesen szerelmes lennék? Mi tévő legyek?
jól írtad: lelki társ
ennyi amit érez irántad, meg egy jó kis szex.
ha akarna valamit már lépett volna ez idő alatt.
most is más csajjal randizgat.
egyszerűen elvan veled, néha van egy kis szex elvagytok de ennyi.
ez az ember nem akar tőled komolyabb viszonyt ezt te is beláthatod.
Az első gondolatom a történetedről:
ez így nem mehet tovább...
Megértelek téged, hogy a szerelem miatt ragaszkodsz hozzá és mert jól érzed magad vele, de ez az állapot tönkre tesz lelkileg. A baj az, hogy amint mondtad figyelembe véve a korotok, gondolom szeretnél már családot ennyi idősen nem? De emellett a pasi mellett ez nem lesz meg. 10 éve "szenvedtek" egymással... és akárhogy nézzük egy nem egy igazi kapcsolat. Gondolj bele! Amíg ő éli az életét, néha veled néha mással, te addig csak hozzá ragaszkodsz és mindenkiben őt keresed. Engem ez elgondolkodtatna, érdemes e rá várni!
Néha, jobb ha az eszünkre hallgatunk! A te eszed mit sugall, mit kellene tenni?
utolsó vagyok. De ha meg sem próbálod? Mi van ha ő is titkolja, és esetleg ugyanazt érzi mint te? Erre persze nincs garancia, de ahogy mondod az érzelmeket nem lehet megjátszani, főleg szeretkezés közben. Legalábbis szerintem. Szedd össze minden bátorságodat, és mondd el neki a frankót! Ha nem, akkor legalább tudod, nem hitegeted magad a találkozásokon, nem reménykedsz, és nem úgy élsz tovább mi lenne ha, mi lett volna ha. Így, ebben a formában meg semmi értelme, ahogy most vagy/vagytok. Lépj :) Lehet, hogy meglepődsz majd.
29/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!