Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy egy kapcsolat kb 20 évesen örökké tartson? Betegesen szerelmes vagyok!

Figyelt kérdés

Ahogy kilép az ajtón, legszívesebben rohannék utána, mert máris hiányzik. Egyre szerelmesebb vagyok belé, 7 hónapja vagyunk együtt, és azt szeretném, hogy örökké tartson ez a kapcsolat. Szerintetek lehetséges?

Ő 21F, én 20l

2010. okt. 11. 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Kivételek mindig vannak. Mért ne tarthatna örökké? Amúgy meg csak rajtatok múlik az egész. Sok boldogságot. :)
2010. okt. 11. 08:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Ritka a hosszu ideig tartó kapcsolat,de hangsulyozom,Hosszu ideig tarto.

Örök szerelem hiszem hogy van,csak épp aki szeretné azt nem találja meg.

20évesek vagytok...elötettek az élet,az egyik mindig kifordul.

22/L

2010. okt. 11. 08:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért fogd vissza magad, mert ez már kisajátításba kezd átmenni.
2010. okt. 11. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy a kapcsolat örökké tartsod, de a szerelem érzése, az maximum 2 évig tart. A "pillangókat a gyomorban" és a rózsaszín ködöt hormonok és más vegyi anyagok okozzák. A szervezet ezekhez 1-2 év alatt hozzászokik és elmúlik ez az érzés. Ideális esetben a lebegést átveszi a mély, tartós szeretet és ragaszkodás, ami kitarthat egy életen át is.

26/N

2010. okt. 11. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 évesen imertem meg a most már férjemet. 8 éve vagyunk együtt.Ezek csak a kezdeti idők drága, az igazi megpróbáltatások és igazi szerelem csak ezután kezdődik. És hogy hogyan lehet hosszú életű egy kapcsolat? Egymás kölcsönös segítsége, tolerancia és feltétlen szeretet, a hibák nem felróvása és mindig kitalálni egy közös, elérendő célt, amiért mindkettőtöknek küzdeni kell együtt.
2010. okt. 11. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Együtt éltek?
2010. okt. 11. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:

persze, hogy lehetséges. Drukkolok nektek!

26/N

2010. okt. 11. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!